top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWim Vos

325 Auto Cleaner Wax in één stap reinigen, polijsten en in de wax

Dit is de kampioen als je de lak wilt opwaarderen, lichte vervuiling en vlekjes kwijt wilt en in één keer een beschermende waxlaag wilt aanbrengen. Alleen 325 van Collinite is een alles-in-een reiniger-polish-protector voor autolak die verwaarloosde lak licht polijst, echte hoogglans geeft en gelijk een waxlaag achterlaat die twee maanden bescherming biedt.


Heb je geen tijd om je auto te polijsten? Moet je alles nog met de hand poetsen? Normaal hebben we helemaal niks met dit soort all-in-one-middelen, ze kunnen eigenlijk niets echt goed. Het resultaat valt altijd tegen want het is een compromis als je polijstmiddel, wax en oplosmiddelen voor het reinigen bij elkaar stopt. Altijd valt het resultaat tegen, totdat je de Collinite 325 gebruikt. Dat is tovenarij want misschien ken jij de enorme bescherming, beading en sheeting van de Collinite waxen al, dan zal het resultaat van deze Collinite 325 all-in-one je verbazen. De waxlaag die na het polijsten achterblijft is helemaal gelijk aan de wax die je normaal los in de flacon koopt.


Weg met de doffe lak want de microschuurmiddelen in de Collinite 325 All-In-One Polishing Wax herstellen hier wel echt goed zichtbaar de glans. Ze verwijderen lichte watervlekken, de lichtste krasjes en andere milde verontreinigingen die door het wassen van je auto niet meer te verwijderen zijn. De onovertroffen carnauba polymeerwax heeft een goede reputatie en zorgt ook hier gelijk voor een goed zichtbare en nog diepere glans. De brokjes echte carnaubawas hechten aan de lak voor een duurzame bescherming en glans. Carnauba heeft de natuurlijke neiging om fijne krasjes op te vullen voor een strakkere, vlekkeloze glans. De waterafstotende eigenschappen zijn dan ook ongeëvenaard. Het is echt onvoorstelbaar dat er bij een all-in-one product zo’n mooi niveau van duurzame lakbescherming achterblijft. De wax blijft gewoon twee maanden bescherming bieden! Dit zie je zeker niet bij de andere merken met die alles in één stap producten. Ben je net als wij al eerder enorm teleurgesteld in dit soort producten? Dan moet je deze eens proberen.


Collinite 325 All-In-One Polishing Wax is easy-on, easy-off en ook handmatig heel makkelijk te verwerken. Met slechts lichte druk gebruik je deze alles-in-één reiniger die vuil, vlekken en lichte watervlekken verwijdert, terwijl het een laag carnauba-polymeer bescherming en glans achterlaat. Gebruik daarbij een hardere foam handpad zoals de Easy Detailing Hand Orange Light Cutting Pad, daarmee heb je een hogere lakcorrectie.

Je mag hem ook machinaal verwerken maar als je toch de polijstmachine tevoorschijn haalt kun je net zo goed een echt polijstmiddel inzetten en daarna met de machine je auto in de wax zetten. Zijn licht polijstende werking kan het polijsten natuurlijk niet vervangen. Maar het is de kortste weg wanneer je nog met de hand poetst.


Een écht ideale combinatie van reiniging, bescherming, duurzaamheid en gebruiksgemak komt alleen van Collinite. we kochten die van ons bij Carclean, 473 ml kost 25 euro. https://www.carclean.com/nl/collinite-auto-cleaner-wax-325-473ml.html56 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page