AUTO'S

VOOR EN NA

POLIJSTEN

Line separator

CLINICS KERAMISCHE COATING AANBRENGEN 

INSTRUCTIE EN DEMO

Het aanbrengen van een keramische SiO2 of SiC coating op je auto vereist enige aandacht. In twee uur leer je in deze clinic hoe je zelf een coating op je auto aanbrengt, hoe je de lak voorbereidt en hoe een coating zich gedraagt bij het aanbrengen. Je oefent met een Trim Coating, een SiO2 en een SiC coating op de auto waarmee je komt. Je leert ook het aanbrengen van een spraycoating. Die zijn makkelijker te verwerken als je het buiten moet doen. De clinic is op een donderdagavond en kan met maximaal twee personen. Vereiste voorkennis; je weet hoe je een auto moet polijsten. Kom met een oude auto, waarvan de motorkap, dak en de voorspatborden goed gepolijst zijn.

De beste polijstmachine

DAP EVO 8 mm D/A

1000 Watt

Polishing Power

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Komende clinics keramische coating.

Leren hoe je zelf een keramische coating aanbrengt
Niets zo mooi voor je auto als een 
keramische coating. Het aanbrengen is niet moeilijk maar het vergt veel voorbereiding om de lak in topconditie te brengen. Je blijft krassen onder een coating namelijk goed zien.

Je leert in twee uur hoe je een keramische coating aanbrengt door dat zelf te doen op enkele delen van een hier gereedstaande oude auto met donkere lak. Het is niet goed om met een net aangebrachte coating gelijk te gaan rijden. Je moet de coating na het aanbrengen eerst 12 uur laten uitharden. Daarom doen we het hier niet op je eigen auto.

Op donkere lak kun je het zelf aanbrengen van een keramische coating heel goed zien. Je leert het hier door het zelf te doen op onze testauto. Je ziet hoe de coating reageert, wat de juiste wijze van aanbrengen is, wat je wel en niet van een coating mag verwachten. Je leert vooraf alles over de voorbereiding van de lak om de coating zo goed mogelijk te laten hechten.

 

Zelf de coatings aanbrengen
Je brengt tijdens de workshop zelf een SiC en een SiO2 coating aan van twee verschillende merken. Je leert omgaan met het statisch worden van de coating, je ziet het belang van goed ontvetten en je leert het goed voorbereiden van de lak met een primer. Je ziet hoe een coating reageert, je leert het bepalen van de droogtijd, ziet de 'hazing', het proces van uitharden, je voelt wat de beste applicators en applicatordoekjes zijn enz. Je krijgt alle informatie over veilig met glascoatings werken en jezelf beschermen tegen de chemische middelen. En het zelf leren bepalen van de ideale weersomstandigheden, waardoor je ook buiten op je eigen auto zonder problemen een keramische coating kunt aanbrengen. Je leert ook het aanbrengen van een SiO2 Trim coating om verweerde plastic en rubber delen weer als nieuw te krijgen.

Kosten en gewenste voorkennis
De clinic 'keramische coating zelf aanbrengen' kost 82 euro per persoon, dat is inclusief de gebruikte coatings, de ontvetter, de applicatordoekjes en indien nodig de polijstmiddelen. De voorkennis die je dient te 
hebben is dat je weet hoe je zelf je auto moet polijsten. Je auto dient twee gepolijste voorspatborden, een gepolijste motorkap en een gepolijst dak te hebben. Kom met een oude auto omdat je met een keramische coating niet gelijk moet gaan rijden. Je moet de coating thuis dan weer van je auto polijsten. Je auto kan hier na afloop van de clinic helaas NIET 24 uur binnen blijven staan in de garage.

De clinic of persoonlijke workshop is in Houten (vlakbij Utrecht), altijd op een avond en duurt twee uur. Wil je met twee personen komen, dan breiden we de workshop uit naar 2,5 uur voor 104 euro (dat is 52 euro per persoon). De ckinic keramische coating aanbrengen kan op een maandagavond, dinsdagavond, woensdagavond of donderdagavond.

Het is niet aan te bevelen direct met een aangebrachte coating te gaan rijden. De auto 24 uur binnen laten staan na het aanbrengen van de coating heeft dan ook

de voorkeur. Kom daarom met een oude auto naar de workshop of clinic, waar je later de coating weer af kunt polijsten. Er komen trouwens ook steeds meer coatings op de markt waarbij de auto na een uur al naar buiten mag, maar ook dan is ermee rijden niet aan te bevelen want steenslag en dooie vliegen zijn niet zo handig op je coating. Voor een oude auto maakt het niet zoveel uit als je weer de weg op gaat.

maand april (avonden)

Beschikbaar

De clinics wordt gegeven in Houten. De clinic voor jou alleen (1 persoon) begint om 18.30 uur 's avonds, duurt twee uur en kost 82 euro. Kom je met z'n tweeën dan kost de clinic 104 euro en duurt dan tweeënhalf uur.

maand mei
(avonden)

Beschikbaar

We oefenen het aanbrengen van de coatings op de (oude) auto waarmee je komt. De vereiste voorkennis is dat je al weet hoe je een auto moet polijsten en hoe je een wax op een auto aanbrengt.

maand juni
(avonden)

Beschikbaar

De workshop wordt gegeven in Houten. De workshop begint om 18.30 of 19.00 uur, duurt twee uur  en is met maximaal twee personen. Tijd voor al je vragen en leert hoe je een SiC-SiO2 en spraycoating perfect aanbrengt.

Je brengt zelf op een deel van een auto die hier staat, een SiC of SiO2 coating aan. De laatste stap polijsten wordt ook geoefend,het polijsten met een primer. Je leert het belang van ontvetten en tijdig uitpoetsen.

MELD
JE AAN.

Ga je ervoor? In principe kun je voor de workshop Keramische Coating aanbrengen terecht op maandagavond, dinsdagavond of woensdagavond. De workshop is in Houten (vlakbij Utrecht) om 18.30 of 19.00 uur (niet 's zomers bij erg warm weer). Maatwerk is altijd mogelijk. Heb je vragen of wil je direct reserveren? Pak de telefoon en bel me op 06-55 21 0430

Wat wil je doen?

Bedankt voor je aanmelding! We sturen je een bevestiging.

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op zondag 24 april 2022.

 

In lijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) bewaren wij je persoonsgegevens niet langer dan nodig. Wij wissen de persoonsgegevens die je aan ons verstrekt na drie weken. Daarna blijven ze nog vier weken op de servers van Microsoft Outlook staan en worden dan definitief gewist. Archiveer s.v.p. direct je documenten. Houd er rekening mee dat een eventuele bevestiging en documenten die we aan jou verstuurd hebben na zeven weken door ons niet meer terug te halen zijn. We vragen je telefoonnummer alleen om je te kunnen bereiken bij eventuele calamiteiten en je via een tekstbericht te laten weten waneer we iets aan je verstuurd hebben. We zullen je nooit ongevraagd bellen en je telefoonnummer wordt net als de rest van je persoonsgegevens na zeven weken definitief gewist. We doen niet aan email marketing en we verzamelen geen email adressen of andere gegevens.

google-site-verification: googledd4d575a760896b8.html

Einde pagina: Workshop keramische coating aanbrengen, aanmelden.

Keer hier terug naar het HOOFDMENU> of door naar de volgende PAGINA>> Auto polijstworkshops aanmelden.