AUTO'S

VOOR EN NA

POLIJSTEN

Line separator

CLINICS KERAMISCHE COATING AANBRENGEN 

INSTRUCTIE EN DEMO

Het aanbrengen van een keramische SiO2 of SiC coating op je auto vereist enige aandacht. In twee uur leer je in deze clinic hoe je zelf een coating op je auto aanbrengt, hoe je de lak voorbereidt en hoe een coating zich gedraagt bij het aanbrengen. Je oefent met een Sio2 en een SiC coating op een auto die hier staat. De clinic is op een donderdagavond en met maximaal drie personen. Vereiste voorkennis; je weet hoe je een auto moet polijsten. ER ZIJN MOMENTEEL GEEN CLINICS.

De beste polijstmachine

DAP EVO 8 mm D/A

1000 Watt

Polishing Power

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Nog beschikbaar

Nog beschikbaar

Nog beschikbaar

Nog beschikbaar

Nog beschikbaar

Nog beschikbaar

Niet beschikbaar

zaterdag 24
juli

Niet beschikbaar

Niet beschikbaar

Niet beschikbaar

zaterdag 31
juli

Niet beschikbaar

Niet beschikbaar

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 12 juni 2021.

 

In lijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) bewaren wij je persoonsgegevens niet langer dan nodig. Wij wissen de persoonsgegevens die je aan ons verstrekt na drie weken. Daarna blijven ze nog vier weken op de servers van Microsoft Outlook staan en worden dan definitief gewist. Archiveer s.v.p. direct je documenten. Houd er rekening mee dat een eventuele bevestiging en documenten die we aan jou verstuurd hebben na zeven weken door ons niet meer terug te halen zijn.

Einde pagina: Clinic keramische coating aanbrengen.

Keer hier terug naar het HOOFDMENU> of door naar de volgende PAGINA>>

Komende clinics keramische coating.

Niets zo mooi voor je auto als een keramische coating. Het aanbrengen is niet moeilijk maar het vergt veel voorbereiding om de lak in topconditie te brengen. Je blijft krassen onder een coating namelijk goed zien.

Je leert in twee uur hoe je een coating aanbrengt door dat op enkele delen van de gereedstaande auto zelf te doen. Je brengt een SiC en een Sio2 coating aan van twee verschillende merken. Je leert omgaan met het statisch worden van de coating, het ontvetten en het voorbereiden van de lak met een primer. De clinic kost 49 euro per persoon, dat is inclusief de gebruikte coatings en polijstsmiddelen. De voorkennis die je dient te hebben is dat je weet hoe je zelf je auto moet polijsten.

zaterdag 10
juli

De clinic wordt gegeven in Houten (bij Utrecht). De clinic begint om 18.30 uur, duurt twee uur  en is met maximaal drie personen. Ruimte en tijd voor al je vragen en je leert hoe je een coating perfect aanbrengt.

zondag 11
juli

zondag 25
juli

We oefenen het aanbrengen van de coating op een auto die hier in de garage gereed staat. De verieste voorkennis is dat je al weet hoe je een auto moet polijsten en een wax op een auto moet aanbrengen.

zaterdag 17
juli

Er wordt op een deel van de auto een SiC of SiO2 coating aangebracht. De voorafgaande laatste stap wordt ook geoefend, dat is het polijsten met een primer. Je leert ook het belang van ontvetten en uitpoetsen.

MELD

JE AAN.

Ga je ervoor? In principe kun je iedere donderdagavond terecht 
in Houten (vlakbij Utrecht). De clinic gaat alleen door bij voldoende belangstelling van minimaal twee personen.

Heb je vragen of wil je direct reserveren? Pak de telefoon en bel me op 06-55 21 0430

Wat wil je doen?

Bedankt voor je aanmelding! We sturen je een bevestiging.