top of page
Volvovo S90 zijkant blauw metallic openi

ALLE DOCUMENTEN

GRATIS

DOWNLOADS

Gratis downloads

Een mooiere auto zonder grote inspanningen. Geen idee waar je dan moet beginnen? Onze gratis downloads bieden waardevolle tips en trucs en je kunt ze ook gebruiken als werkboek. We willen je inspireren om je auto weer in topconditie te brengen.

DA POLIJSTMACHINE

DAP EVO COMPOUNDING PADS M3800

 145 MM DIAMETER

Delen op social media

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
  • TikTok

Gratis downloads met de teksten van alle webpagina's

POLIJSTMIDDEL TEST

KERAMISCHE COATING

ZELF POLIJSTEN BETER WASSEN SIO2

Gratis downloads.

Download hier je gratis PDF documenten. We hebben kennisdossiers, white papers, flyers en tekstdocumenten. Zo kom je er snel achter wat je nodig hebt om een mooiere auto te krijgen en hem zonder grote inspanningen zo mooi te houden. De downloads helpen je op weg als je onvoldoende kennis hebt van beter poetsen en polijsten. Laat je niet afschrikken door de vele verhalen en tegengestelde meningen op forums en internetpagina’s.

Je auto beter poetsen en goed polijsten is niet moeilijk of ingewikkeld. Het kan vaak veel simpeler dan wordt beweerd. Laat je inspireren en download hier gratis je PDF door op het PDF logo naast het vosje te klikken. Wij hebben geen commercieel belang. Je hoeft dus niets in te vullen en geen emailadres achter te laten. Succes!

Tekst pagina:

Voortaan zelf je auto beter wassen

Gratis download 5 pag's

Met de hand was jij je auto beter dan de wasstraat ooit zal kunnen. De krasstraat maakt je auto niet goed schoon en er worden delen van je auto overgeslagen. De borstels veroorzaken ontelbare krasjes.

VOSJE-NIEUW-2015.png

Tekst pagina:

Zelf een SiO2 of SiC coating aanbrengen

Gratis download 19 pag's

Een keramische SiO2 of SiC coating aanbrengen is simpeler dan je denkt. Het is een gel die heel makkelijk aan te brengen is en die uithard tot een glasharde laag. Coatings die drogen aan de lucht kun je buiten aanbrengen.

VOSJE-NIEUW-2015.png

Tekst pagina:

Zelf je auto polijsten handleiding

Gratis download 8 pag's

Volg het 5-stappen plan en je zult zien hoe eenvoudig het is om autokrassen weg te polijsten. We leggen stap voor stap uit hoe je het aanpakt. Daar leer je veel van als je wilt beginnen met je auto polijsten.

VOSJE-NIEUW-2015.png

Gratis download 6 pag's

Nog geen ervaring met machinaal polijsten? Hier staat alles beschreven wat je nodig hebt. In 3-stappen gelijk de beste polijstmiddelen, polijstpads, compound en een nieuwe DA-polijstmachine. 

VOSJE-NIEUW-2015.png

Gratis download 7 pag's

Lees mee hoe de workshop in zijn werk gaat en wat je allemaal leert. Een compleet verslag van een auto polijstworkshop. We doen het voor, leggen uit. Je gaat al zelf polijsten en leert de middelen kennen.

VOSJE-NIEUW-2015.png

Tekst pagina:

Zelf polijsten wat heb je nodig

Tekst pagina:

Verslag auto polijst workshop informatie

Tekst pagina:

Reviews en beoordelingen workshop

Gratis download 32 pag's

Lees alle reacties van autoliefhebbers die de afgelopen 10 jaar bij ons geweest zijn met hun auto's. Altijd leuk om te lezen wat anderen over ons schrijven. Dit is een alleen lezen tekstbestand. Klik op de PDF

VOSJE-NIEUW-2015.png

Tekst pagina:
De beste polijstmachine voor je auto

VOSJE-NIEUW-2015.png

Tekst pagina:
Cabrio dak en soft top goed onderhouden

Gratis download 3 pag's

Stoffen en vinyl cabriokap reinigen. Plastic achterruit is kwetsbaar. Niet door de wasstraat. Parkeer niet onder bomen. Open rijden bij vorst. Vies? Schuimende shampoo gebruiken. UV-straling en bescherming is weg.

VOSJE-NIEUW-2015.png

Gratis download 11 pag's

Top 3 beste polijstmachines. Hoe gebruik je de polijstmachine veilig op je auto? Hoe je polijstmachine in elkaar zit. De onderdelen waaruit je polijstmachine is samengesteld. Rupes, Flex en Polishing Power test.

Tekst pagina:
Je auto beter poetsen, waar beginnen

Gratis download 9 pag's

Je boekt weinig resultaat met de poetsmiddelen die je nu gebruikt? Je besteedt te veel tijd aan je auto met te weinig resultaat? Je weet niet waar je moet beginnen? Lees dan hier welke stappen je moet zetten.

VOSJE-NIEUW-2015.png

Einde pagina: Gratis downloads

Keer hier terug naar het HOOFDMENU> of door naar de volgende PAGINA>> Reviews en beoordelingen.

bottom of page