KIES GELIJK DE BESTE
POLIJSTWORKSHOP VOOR JE AUTO

Beste workshop
auto polijsten.

Cursus auto poetsen en polijsten.

Workshop
car detailing.

Auto poets- cursus.

Cursus autokrassen
verwijderen.

Komende workshops auto polijsten.

De beste workshop auto polijsten van Nederland

Je eigen praktijktraining professioneel auto poetsen en polijsten. De snelste, simpelste en meest effectieve manier leer je alleen bij ons. Lekker centraal, vlakbij Utrecht. Alleen jij, je auto en je intructeur. Je leert in alle rust zelf polijsten, de tijd en ruimte voor al je vragen. Je werkt direct zelf mee op de beste detailing cursus. Alles zelf doen en uitproberen voor 139 euro. Dat is inclusief de gebruikte poetsmiddelen. Onze workshops auto polijsten staan bij autoliefhebbers goed bekend en onder vele namen. Dit is de beste workshop auto polijsten.

Cursus auto poetsen en polijsten 

Je auto poetsen is meer dan alleen polijsten. Er zijn meer onderdelen die aandacht nodig hebben. Onze workshop is daarom een complete cursus poetsen en polijsten. We leren je om te beginnen hoe jij zelf je auto onder de motorkap als nieuw krijgt. Maar ook hoe je de ruiten, banden, kunststof delen aan binnen- en buitenkant, wielen en velgen in topconditie krijgt. Je krijgt steeds beter inzicht in de anatomie van je auto en je gaat direct al zelf 3,5 uur praktijkgericht professioneel poetsen en polijsten. De lak wordt onder je eigen handen weer als nieuw. Je krijgt een complete cursus polijsten, machinaal in de wax zetten, autokrassen en krasjes verwijderen.

 

Workshop car detailing

Onze workshop leert je polijsten op detailersniveau. Je hoeft echt niet naar een smart detailing training of academy om je de techniek van het polijsten eigen te maken. Je leert het in alle rust bij ons. In 3,5 uur en direct in de praktijk... op je eigen auto. Zonder andere deelnemers  en zonder andermans auto's om je heen. Geen moeizame theorie maar uitleg tijdens het polijsten en meer dan twee uur polijsten met de DAP EVO. Dat is de perfecte manier waarop je bij ons je auto leert polijsten. Je beheerst het auto polijsten na de workshop volledig. Dat geeft rust en een goed gevoel. Met heel veel deskundigheid, de opgedane kennis en handvaardigheid kun je daarna makkelijk je eigen auto thuis in een dag krasvrij polijsten. Je zult zien dat je hetzelfde resultaat behaalt als professionele autodetailers. 

 

Auto poetscursus

Het is vooral een praktische auto poetscursus. Je leert het professioneel poetsen van je hele auto, ook de rubbers, het plastic, de wielen en het interieur. Polijsten is het belangrijkste onderdeel en dat leer je alleen met de veilige excentrische polijstmachine. De auto poetscursus kun je zonder voorkennis volgen en je hebt geen eigen materialen nodig  (alles ligt hier klaar voor je). Dan merk je tijdens de workshop zelf wel wat je het beste bevalt en die materialen kun je later zelf, naar eigen keuze via een Nederlandse webshop aanschaffen. Hier geen koppelverkoop. De keuzevrijheid is bij ons enorm.

Cursus autokrassen verwijderen

Je leert tijdens onze workshop professioneel autokrassen verwijderen en weg polijsten. Je auto polijsten is niets anders dan krassen en krasjes weg polijsten en dus is het een echte cursus autokrassen verwijderen. De cursus is heel praktisch zodat je direct resultaat ziet en we laten je ook zien dat je achterlichten en de zwarte gladde raamstijlen tussen de zijramen ook perfect kunt polijsten. De workshop en het werken met de machine is voor iedereen goed te doen. Kom met een zwarte of donkerblauwe auto. Daarop zie je het resultaat van het polijsten het best. Tijdens de workshop is een donkere lak ook praktisch. De poets- en polijstmiddelen drogen op tot een wit waas en dat zie je op lichte kleuren heel slecht en op donkere kleuren juist heel goed.

 

 

Ieder weekend en in de vakanties

Je kunt bij ons ieder weekend terecht voor een workshop auto polijsten. De polijstworkshops zijn altijd op een zaterdagochtend of op een zondagochtend om 9.00 uur. In de zomermaanden, bij warm weer beginnen we al om 8.00 uur om de hitte voor te zijn want de garage staat op het zuiden. Dan heb je verder ook nog wat aan je mooie zomerdag.

 

Busjes en campers passen helaas niet in de garage, de doorrijhoogte is maximaal 1.90 meter. 

Coronaproof en veilig

De workshop is 1 op 1. Alleen jij, je instructeur en je auto. In een ruime garage, in Houten vlakbij Utrecht. Daarom is het ook makkelijk om veilig te werken en te oefenen, de anderhalve meter afstand is makkelijk haalbaar. Is het voor een uitleg noodzakelijk om dichter bij elkaar te staan dan is het mondkapje misschien nodig. Dat beslis je zelf. Ze liggen hier in ieder geval altijd klaar dus je grijpt nooit mis. Je krijgt vanaf het begin je eigen polijstmachine, polijstpads, poetsmiddelen, nitril handschoenen enz. zodat we niet hoeven uit te wisselen. Veiligheid voor alles, voor jou en voor onze families.

Kijk op de pagina aanmelden voor een auto polijstworkshop voor de weekenden waarop jij en je auto van harte welkom zijn.

In september nog beschikbaar:

Zondagochtend 26 september

In oktober is ieder weekend nog beschikbaar.

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 14 september

Einde pagina: De beste polijstworkshop voor je auto

Keer hier terug naar het HOOFDMENU>

Wim Vos in zijn Volvo V70 .png

Wim Vos, eigenaar, publicist en initiatiefnemer van deze websites. Autoliefhebber, trainer en eigenaar van een Volvo V70, Volkswagen Passat en Volkswagen Golf. Tien jaar ervaring in het poetsen en polijsten en jarenlang gewerkt aan de makkelijkste en beste polijstmethode. Zodat echt iedereen professioneel polijsten kan leren en thuis zelf zijn/haar auto kan polijsten. 

Leer de perfecte polijstmethode van een professional
Ook al heb je nog nooit een auto gepolijst, in drie uur tijd leer je zelf professioneel polijsten. Geen voorkennis nodig. Het professioneel polijsten en detailen van de eigen auto heb ik aan veel mensen geleerd de afgelopen jaren. Lees hun reacties en je weet dat het werkt. Daarbij is mijn methode steeds verder geperfectioneerd. Iedereen kan aan de slag met de door mij ontwikkelde methode en iedere auto gaat er geweldig op vooruit. De workshops zijn afgestemd op particulieren die hun auto beter willen onderhouden, mensen die hun eigen autopoetsbedrijf willen beginnen of mensen met een handicap. Autoclubs, hobbyisten, eigenaren van heel gewone en van heel bijzondere auto's. Meiden van 19 en mannen van 75 jaar. Mijn methode is voor iedereen haalbaar. Je bent nooit te oud of te jong want het polijsten van je auto is makkelijk te leren en leuk. Maakt niet of je auto oud en verwaarloosd is of net nieuw afgeleverd door de dealer.

Profiteer van mijn professionele ervaring
Jij en je auto profiteren van mijn jarenlange ervaring en de kennis van andere professionals die het vak bij mij hebben geleerd. We testen nieuwe middelen en methodes uit en selecteren alleen de middelen die echt iets toevoegen. Meld je aan voor de workshop als je de volgende stap wilt zetten naar professioneel poetsen en polijsten. Je auto wil nooit meer bij je weg na de workshop...

'May The Force Be With You'

Groeten Wim Vos

Showcase! Eigen auto gepolijst door 
deelnemers.

Kijk welk topresultaat autoliefhebbers na de workshop zelf behalen

Autoliefhebbers die bij ons een training van 3,5 uur hebben gevolgd weten precies hoe je een auto moet polijsten. Daarna moet je natuurlijk zelf aan de slag en dat zoiets tot mooie resultaten leidt zie je op deze pagina. Bekijk de foto's van het eindresultaat die onze deelnemers zelf behalen op hun auto. Heb jij ook een workshop poetsen en polijsten bij ons gevolgd? Stuur ons dan een foto van het eerste resultaat en we plaatsen ze hier.

De BMW 318 van Martijn na het polijsten 

Beste Wim, Hierbij wat foto's van de gepolijste BMW. Hij ziet er weer gelukkig uit! Het is spannend om hem straks voor het eerst te gaan wassen. Bedankt voor je kennis en uitleg!!!

Met vriendelijke groet 

Martijn

De BMW 318
van Martijn.

BMW M235i 
door Aljan.

Rode BMW M235i door Aljan polijsten en coating

Hallo Wim. Nogmaals bedankt voor de leerzame cursus. Ik heb intussen meerdere auto's mogen doen en hierbij nog de foto's van de BMW die nog moest aanpakken. Ik heb hem afgelopen weekend aangepakt + een coating. Groet Aljan

BMW-rood-achter-na-polijsten-openingsfoto-Aljan.jpg

Zwart zonder krassen, de BMW van Ferry.

Van enorm veel krassen terug naar een superglans op zwart metallic

De drie jaar oude BMW van Perry had aardig wat krassen en vlekken op de lak. Dat was goed te zien toen de BMW onder TL-licht en bij 600 Watt aan extra lampen beoordeeld werd, het eerste onderdeel van onze workshop.  Nog even de LED-inspectielamp erop en toen werd duidelijk dat er weinig echte lakdefecten waren maar wel heel veel krassen, strepen en vlekken in alle soorten en maten. Meer dan je op het eerste gezicht zou denken. 

De BMW 318 van Ferry na het polijsten 

Nadat Perry een half uur op de motorkap had gepolijst en de basis van het polijsten al snel onder de knie had werd het tijd om voor de eerste keer uit te poetsen. Het mooiste moment van de workshop want dan zie je voor het eerst het resultaat op je eigen auto! Dat resultaat was verbluffend. Nagenoeg alle krassen verdwenen en wat er aan diepere krassen overbleef deed geen afbreuk aan de diepe reflecties en glans van de lak. Dus na twee uur instructie en polijsten kon Perry thuis zijn BMW verder aanpakken. Dat is dan een lange dag polijsten maar het eindresultaat is buitengewoon. Deze foto's heeft Perry ons gestuurd en je ziet hem hieronder zelf terug in de lak van zijn BMW. Als je met de DAP EVO overweg kunt dan krijg je dit mooie resultaat.

Ook wat voor jou en je auto, zo'n workshop polijsten en poetsen?

Meldt je dan direct aan en kijk hier welke data nog beschikbaar zijn. Je auto zal er enorm van opknappen en je mist nooit meer de kennis om je auto(s) weer in topconditie te krijgen.

Einde pagina: Kies gelijk de beste polijstworkshop voor je auto

Keer hier terug naar het HOOFDMENU