top of page
VOLVO S90 acht.jpg

LEER ZELF JE AUTO POLIJSTEN 
POLIJSTWORKSHOPS

Workshop auto polijsten

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
  • TikTok

Gratis download zelf je auto polijsten wat heb je nodig

Leer zelf professioneel polijsten en poetsen op onze workshop auto polijsten. Een workshop en praktijktraining auto detailing met je eigen auto. Het kost je slecht 3,5 uur om te leren polijsten. Voortaan verwijder je zelf veilig alle krassen uit de lak. 

COATING INSTRUCTIE

REINIGEN POLIJSTEN BESCHERMEN 3,5

 LEREN POLIJSTEN

Delen op social media

Komende workshops auto polijsten.

IMG-5703.JPG
Wim meet lakdikte op het dak  NIEUW.jpg
IMG-20221204-WA0002_edited.jpg
Image-2_edited.jpg

De beste workshop auto polijsten

Je eigen praktijktraining professioneel auto poetsen en polijsten, workshop met je eigen auto. Uniek in zijn eenvoud. De snelste, simpelste en meest effectieve manier van polijsten leer je bij ons. Lekker centraal, vlakbij Utrecht. Alleen jij, je auto en je instructeur. Je leert in alle rust zelf polijsten, er is tijd en ruimte voor al je vragen. Je hoeft zelf niets aan te schaffen voor de workshop, kijk wat je het beste bevalt want alles ligt hier al voor je klaar om te proberen. 

Je leert hoe je auto onder de motorkap als nieuw wordt. De ruiten, banden, velgen in topconditie. De lak weer als nieuw, instructie polijsten, machinaal in de wax zetten, krassen en krasjes verwijderen. Geen moeizame theorie maar uitleg tijdens het polijsten. Alles direct zelf doen en uitproberen voor 149 euro. Dat is inclusief de gebruikte poetsmiddelen. Ook rubbers, plastic, wielen en interieur pak je zelf aan.

Het polijsten leer je in deze workshop met de DAP EVO, de meest stabiele, rustige kwaliteits-polijstmachine en ook de veiligste excentrische polijstmachine. Geen voorkennis of materialen nodig en het is voor iedereen goed te doen. Met je zwarte of donkerblauwe auto komen want daarop zie je het resultaat van het polijsten het best.

Wil je met een vriend, collega, een buurman of een familielid samen de workshop volgen? Kies dan de verlengde workshop auto polijsten van 4,5 uur en 198 euro, dan leer je allebei volleerd polijsten. Uniek in zijn eenvoud en je gaat direct al zelf aan de slag op je eigen auto. Tijd en ruimte genoeg voor jullie allebei en voor de vragen over jullie auto's. Je betaalt dan nog geen honderd euro per persoon.

Wil je gelijk leren hoe je een keramische coating op je auto aanbrengt? Neem dan aansluitend aan de workshop je persoonlijke 30 minuten instructie 'zelf een keramische coating aanbrengen'. Je oefent dan op een gereed staande motorkap het aanbrengen van een SIC of een SiO2 (glas)coating. De korte instructie is direct aansluitend aan de workshop, duurt 30 minuten en kost 25 euro.

De polijstworkshop voor particulieren met je eigen auto is er op vrijwel iedere zaterdagochtend of op de zondagochtend om 9.00 uur. In de zomer bij erg warm weer beginnen we al om 8 uur om dan de grootste hitte voor te zijn want de garage staat op het Zuiden. En zo heb je ook nog wat aan de rest van je zomerse dag.

LET OP! Busjes en campers passen NIET in de garage, de doorrijhoogte is maximaal 1.90 meter.

Passie voor je bijzondere auto

Heb je passie voor je bijzondere auto, geef je hem meer aandacht of heeft je auto meer aandacht nodig? Heb je meer liefde voor je auto(s) en meer oog voor detail? 

Neem dan de verlengde workshop van 198 euro en 4,5 uur. Je kunt dan met meer rust kennismaken met de Rupes Bigfoot, ook met andere polijstpads, met andere poetsmiddelen voor meer delicate lakken, andere polijstmiddelen proberen, effectieve compounds, met de lakdiktemeting, de alternatieven voor kleien en alles wat daar bij hoort. In deze praktische training van 4,5 uur voor het polijsten en onderhouden van de meer bijzondere oldtimers en youngtimers leer je met de 8 mm excentrische polijstmachine veilig werken. Ook voor complexe of oudere lakken, voor verkrijte auto's enz. Maar als je meerdere auto's bezit en meerdere auto's wilt gaan polijsten leer je ook werken met de professionele 1.5 excentrische large throw polijstmachines.

Het is in een redelijk tijdsbestek echt goed kennismaken met de juiste technieken om je bijzondere youngtimer of klassieker met zeer effectieve producten in topconditie te krijgen. Ideale workshop als je niets of te weinig weet van professioneel auto poetsen. Je kunt hierna vol vertrouwen thuis verder aan je klassieke auto(s) of aan je youngtimer(s) beginnen en zelf met weinig middelen al direct resultaat boeken, of zelfs de stap naar high-end detailing maken. We leren je dan ook nog hoe je zelf onder de motorkap snel resultaat boekt en hoe je de lak en ongelakte rubbers en kunststof delen voorbereid op het aanbrengen van de wax. Hardwax, softwax, vloeibare wax, je kunt je eigen wensen en voorkeuren met ons bespreken. We leren jouw bijzondere auto graag beter kennen zodat we tijdens de workshop met aandacht tot het beste resultaat gaan komen.

Je kunt je voor deze workshop aanmelden door een mail te sturen naar wvos@live.nl of te bellen naar 06-55210430. We praten dan door over je auto en je kunt aangeven wat je specifiek voor resultaat zou willen boeken op je klassieker of youngtimer.

Dit zijn de dagen en de weekenden waarop jij en je auto van harte welkom zijn:

zondag 23
juni

Nog beschikbaar

zaterdag 29
juni

NIET beschikbaar

zondag 30
juni

NIET beschikbaar

zaterdag 6
juli 

Gereserveerd

zondag 7
juli
 

zaterdag 13
juli 

zondag 14
juli

zaterdag 20
juli

Nog beschikbaar

NIET beschikbaar

Nog beschikbaar

NIET beschikbaar

zondag 13
augustus

zaterdag 19
augustus

Nog beschikbaar

Nog beschikbaar

zondag 27
augustus

Nog beschikbaar

zaterdag 21
juli

Nog beschikbaar

Houdt er s.v.p. rekening mee dat in de zomermaanden bij warm weer, het erg warm kan worden in de garage waar de workshops worden gegeven. Soms moeten workshops in juni, juli en augustus dan eerder beginnen of verplaatst.

Iedere workshop wordt gegeven in Houten (bij Utrecht). De workshops duren 3,5 uur of 4,5 uur en zijn altijd 1-op-1. Alleen jij, je auto en je eigen instructeur. Ruimte en tijd voor al je vragen en je leert perfect polijsten.

Ideale workshops van 149 euro als je graag je eigen auto in 3,5 uur wilt leren kennen en later een machine koopt. Je oefent op motorkap, spatbord en bumper van je auto en polijst thuis je auto verder krasvrij.

Vriend, partner of collega die ook wil leren polijsten? Kies de verlengde workshop van 4.5 uur en leer allebei polijsten voor 194 euro. Of oefen na de workshop nog als extra zelf het

aanbrengen van keramische coating .

MELD
JE AAN.

Ga je ervoor? In principe kun je voor een workshop polijsten ieder
weekend terecht in Houten (vlakbij Utrecht). Op zaterdag- of zondagochtend om 9.00 uur (of 8.00 uur 's zomers bij warm weer). Heb je v
ragen of wil je direct reserveren? Pak de telefoon en bel me op 06-55 21 0430

Wat wil je doen?

Bedankt voor je aanmelding! We mailen je een bevestiging 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 21 juni 2024.

 

In lijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) bewaren wij je persoonsgegevens niet langer dan nodig. Wij wissen de persoonsgegevens die je aan ons verstrekt na drie weken. Ze worden dan ook direct van de servers van Microsoft Outlook definitief gewist. Archiveer daarom s.v.p. direct je documenten. Houd er rekening mee dat een eventuele bevestiging en documenten die we aan jou verstuurd hebben na drie weken door ons niet meer terug te halen zijn. We vragen je telefoonnummer alleen om je te kunnen bereiken bij eventuele calamiteiten of soms via een tekstbericht te laten weten waneer we iets aan je verstuurd hebben. We zullen je nooit ongevraagd bellen en je telefoonnummer wordt net als de rest van je persoonsgegevens na drie weken definitief gewist. We doen niet aan email marketing en we verzamelen geen email adressen of andere gegevens.

google-site-verification: googledd4d575a760896b8.html

Einde pagina: Auto polijstworkshops aanmelden.

Keer hier terug naar het HOOFDMENU> of door naar de volgende PAGINA>> verslag auto polijstworkshop

bottom of page