top of page
Volvo-S90-zijkant-wit-vrijstaand-remklauwgeel_edited_edited.png
Line separator

LEER ZELF JE AUTO POLIJSTEN 
POLIJSTWORKSHOPS

Laat je auto niet verder achteruit gaan, anders wordt de schade te groot om te herstellen. Leer zelf krassen uit je auto polijsten op onze cursus auto poetsen. Een workshop én praktijktraining auto detailing met je eigen auto. Het kost je slecht 3,5 uur om te leren polijsten en voortaan verwijder je zelf alle krassen uit de lak van je auto(s).

Komende workshops auto polijsten.

IMG-5703.JPG
Wim meet lakdikte op het dak  NIEUW.jpg
IMG-20221204-WA0002_edited.jpg
Image-2_edited.jpg

De beste workshop auto polijsten

Je eigen praktijktraining professioneel auto poetsen en polijsten, workshop met je eigen auto. Uniek in zijn eenvoud. De snelste, simpelste en meest effectieve manier van polijsten leer je bij ons. Lekker centraal, vlakbij Utrecht. Alleen jij, je auto en je instructeur. Je leert in alle rust zelf polijsten, er is tijd en ruimte voor al je vragen.

Je leert hoe je auto onder de motorkap als nieuw wordt. De ruiten, banden, velgen in topconditie. De lak weer als nieuw, instructie polijsten, machinaal in de wax zetten, krassen en krasjes verwijderen. Geen moeizame theorie maar uitleg tijdens het polijsten. Alles direct zelf doen en uitproberen voor 149 euro. Dat is inclusief de gebruikte poetsmiddelen. Ook rubbers, plastic, wielen en interieur pak je zelf aan.

Het polijsten leer je in deze workshop met de DAP EVO, de nieuwste en de veiligste excentrische polijstmachine. Geen voorkennis of materialen nodig en het is voor iedereen goed te doen. Met je zwarte of donkerblauwe auto komen want daarop zie je het resultaat van het polijsten het best.

Wil je met een vriend, collega, een buurman of een familielid samen de workshop volgen? Kies dan de verlengde workshop auto polijsten van 4,5 uur en 198 euro, dan leer je allebei volleerd polijsten. Uniek in zijn eenvoud en je gaat direct al zelf aan de slag op je eigen auto. Tijd en ruimte genoeg voor jullie allebei en voor de vragen over jullie auto's. Je betaalt dan nog geen honderd euro per persoon.

Wil je gelijk leren hoe je een keramische coating op je auto aanbrengt? Neem dan aansluitend aan de workshop je persoonlijke 30 minuten clinic 'zelf een keramische coating aanbrengen'. Je oefent dan op een gereed staande motorkap het aanbrengen van een SIC of een SiO2 (glas)coating. De korte clinic is direct aansluitend aan de workshop, duurt 30 minuten en kost 25 euro.

De polijstworkshop voor particulieren met je eigen auto is er op vrijwel iedere zaterdagochtend of op de zondagochtend om 9.00 uur. In de zomer bij erg warm weer beginnen we al om 8 uur om dan de grootste hitte voor te zijn want de garage staat op het Zuiden. En zo heb je ook nog wat aan de rest van je zomerse dag.

LET OP! Busjes en campers passen NIET in de garage, de doorrijhoogte is maximaal 1.90 meter.

Passie voor andermans auto

Reinig je met evenveel passie andermans auto, met dezelfde aandacht als bij je eigen auto? Heb je liefde voor auto's en oog voor detail? Wil je auto detailer worden en straks net zo handig met de polijstmachine omgaan als met je eigen auto?

Neem dan de verlengde workshop van 269 euro en 4,5 uur voor het autopoetsbedrijf. We laten je dan kennismaken met de Rupes Bigfoot, met andere polijstpads, met andere effectieve compounds, met de lakdiktemeting, de alternatieven voor kleien en alles wat daar bij hoort. In deze praktische training voor het autopoetsbedrijf leer je met de 8 mm excentrische polijstmachine werken, maar ook met professionele 1.5 excentrische large throw polijstmachines.

Het is in een redelijk tijdsbestek echt goed kennismaken met de juiste technieken om de auto van je klant met weinig -maar zeer effectieve producten- in topconditie te krijgen. Ideale workshop als je niets of te weinig weet van professioneel auto poetsen. Je kunt hierna je eigen autopoetsbedrijf beginnen en zelf met weinig middelen je eigen detailerruimte inrichten, of zelfs de stap naar high-end detailing maken. We leren je dan ook nog hoe je de onder de motorkap snel resultaat boekt en hoe je de binnenkant van een auto echt schoon krijgt met de Tornador of met de extractor.

Je kunt je voor deze workshop voor het autopoetsbedrijf aanmelden door een mail te sturen naar wvos@live.nl of te bellen naar 06-55210430. We bellen je dan voor het maken van een afspraak.

Dit zijn de dagen en de weekenden waarop jij en je auto van harte welkom zijn:

zondag 19 
februari

Nog beschikbaar

zaterdag 25
februari

Nog beschikbaar

zondag 26
februari

Nog beschikbaar

Iedere workshop wordt gegeven in Houten (bij Utrecht). De workshops duren 3,5 uur of 4,5 uur en zijn altijd 1-op-1. Alleen jij, je auto en je eigen instructeur. Ruimte en tijd voor al je vragen en je leert perfect polijsten.

Ideale workshops van 149 euro als je graag je eigen auto in 3,5 uur wilt leren kennen en later een machine koopt. Je oefent op motorkap, spatbord en bumper van je auto en polijst thuis je auto verder krasvrij.

Vriend, partner of collega die ook wil leren polijsten? Kies de verlengde workshop van 4.5 uur en leer allebei polijsten voor 194 euro. Of oefen na de workshop nog als extra het zelf

aanbrengen van keramische coating .

MELD
JE AAN.

Ga je ervoor? In principe kun je voor een workshop polijsten ieder
weekend terecht in Houten (vlakbij Utrecht). Op zaterdag- of zondagochtend om 9.00 uur (of 8.00 uur 's zomers bij warm weer). Heb je v
ragen of wil je direct reserveren? Pak de telefoon en bel me op 06-55 21 0430

Wat wil je doen?

Bedankt voor je aanmelding! We sturen je een bevestiging.

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 27 januari 2023.

 

In lijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) bewaren wij je persoonsgegevens niet langer dan nodig. Wij wissen de persoonsgegevens die je aan ons verstrekt na drie weken. Daarna blijven ze nog vier weken op de servers van Microsoft Outlook staan en worden dan definitief gewist. Archiveer s.v.p. direct je documenten. Houd er rekening mee dat een eventuele bevestiging en documenten die we aan jou verstuurd hebben na zeven weken door ons niet meer terug te halen zijn. We vragen je telefoonnummer alleen om je te kunnen bereiken bij eventuele calamiteiten en je via een tekstbericht te laten weten waneer we iets aan je verstuurd hebben. We zullen je nooit ongevraagd bellen en je telefoonnummer wordt net als de rest van je persoonsgegevens na zeven weken definitief gewist. We doen niet aan email marketing en we verzamelen geen email adressen of andere gegevens.

google-site-verification: googledd4d575a760896b8.html

Einde pagina: Auto polijstworkshops aanmelden.

Keer hier terug naar het HOOFDMENU> of door naar de volgende PAGINA>> Polijstworkshops voor vrouwen.

bottom of page