Volvo-S90-zijkant-wit-vrijstaand-remklauwgeel_edited_edited.png
Line separator

LEER ZELF JE AUTO POLIJSTEN 
POLIJSTWORKSHOPS

Laat je auto niet verder achteruit gaan, anders wordt de schade te groot om te herstellen. Leer zelf krassen uit je auto polijsten op onze cursus auto poetsen. Een workshop én praktijktraining auto detailing met je eigen auto. Het kost je slecht 3,5 uur om te leren polijsten en voortaan verwijder je zelf alle krassen uit de lak van je auto(s).

Komende workshops auto polijsten.

IMG-5703.JPG

De beste workshop auto polijsten

Je eigen praktijktraining professioneel auto poetsen en polijsten. Uniek in zijn eenvoud. De snelste, simpelste en meest effectieve manier van polijsten leer je bij ons. Lekker centraal, vlakbij Utrecht. Alleen jij, je auto en je instructeur. Je leert in alle rust zelf polijsten, er is tijd en ruimte voor al je vragen.

Je leert hoe je auto onder de motorkap als nieuw wordt. De ruiten, banden, velgen in topconditie. De lak weer als nieuw, instructie polijsten, machinaal in de wax zetten, krassen en krasjes verwijderen. Geen moeizame theorie maar uitleg tijdens het polijsten. Alles direct zelf doen en uitproberen voor 139 euro. Dat is inclusief de gebruikte poetsmiddelen.

Ook rubbers, plastic, wielen en interieur pak je zelf aan. Het polijsten leer je met de DAP EVO, de nieuwste en veiligste excentrische polijstmachine. Geen voorkennis of materialen nodig en het is voor iedereen goed te doen. Met je zwarte of donkerblauwe auto komen want daarop zie je het resultaat van het polijsten het best.

Polijstworkshops zijn er op zaterdagochtend of op zondagochtend om 9.00 uur. In de zomervakantie kun je zelfs iedere ochtend terecht voor een workshop. In de zomer bij erg warm weer beginnen we al om 8 uur om de grootste hitte voor te zijn want de garage staat op het Zuiden.

LET OP! Busjes en campers passen niet in de garage, de doorrijhoogte is maximaal 1.90 meter.

Passie voor andermans auto

Reinig je met evenveel passie andermans auto, met dezelfde aandacht als bij je eigen auto? Heb je liefde voor auto's en oog voor detail? Wil je auto detailer worden en straks net zo handig met de polijstmachine omgaan als met je eigen auto? We laten je kennismaken met de Rupes Bigfoot, andere pads en compound en alles wat daar bij hoort. Kun je die machine handelen, dan kun je zelf met weinig middelen je eigen detailerruimte inrichten en zelfs de stap naar high-end detailing maken.

Neem dan de verlengde workshop en we leren je hoe je de binnenkant van een auto echt schoon krijgt met de Tornador of met de extractor. 

Dit zijn de dagen en de weekenden waarop jij en je auto van harte welkom zijn:

zondag 8
mei

Niet beschikbaar

zaterdag 14
mei

Niet beschikbaar

donderdag 26
mei hemelvaart

Niet beschikbaar

vrijdag 27
mei (extra)

Nog beschikbaar

zondag 22
mei

Nog beschikbaar

zaterdag 28
mei

Nog beschikbaar

zondag 29
mei

zaterdag 4
juni

zondag 5
juni pinksteren

Niet beschikbaar

Iedere workshop wordt gegeven in Houten (bij Utrecht). De workshops duren 3,5 uur of 4,5 uur en zijn altijd 1-op-1. Alleen jij, je auto en je eigen instructeur. Ruimte en tijd voor al je vragen en je leert perfect polijsten.

Nog beschikbaar

Ideale workshops van 139 euro als je graag je eigen auto in 3,5 uur wilt leren kennen en later een machine koopt. Je oefent op motorkap, spatbord en bumper van je auto en polijst thuis je auto verder krasvrij.

Nog beschikbaar

Vriend, partner of collega die ook wil leren polijsten? We verlengen de workshop met een uur. Je leert dan allebei goed polijsten voor 174 euro. Of we maken de workshop op maat voor het starten van je poetsbedrijf.

MELD
JE AAN.

Ga je ervoor? In principe kun je voor een workshop polijsten ieder
weekend terecht in Houten (vlakbij Utrecht). Op zaterdag- of zondagochtend om 9.00 uur (of 8.00 uur 's zomers bij warm weer). Clinics zijn op donderdagavond. Heb je v
ragen of wil je direct reserveren? Pak de telefoon en bel me op 06-55 21 0430

Wat wil je doen?

Bedankt voor je aanmelding! We sturen je een bevestiging.

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 20 mei 2022.

 

In lijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) bewaren wij je persoonsgegevens niet langer dan nodig. Wij wissen de persoonsgegevens die je aan ons verstrekt na drie weken. Daarna blijven ze nog vier weken op de servers van Microsoft Outlook staan en worden dan definitief gewist. Archiveer s.v.p. direct je documenten. Houd er rekening mee dat een eventuele bevestiging en documenten die we aan jou verstuurd hebben na zeven weken door ons niet meer terug te halen zijn. We vragen je telefoonnummer alleen om je te kunnen bereiken bij eventuele calamiteiten en je via een tekstbericht te laten weten waneer we iets aan je verstuurd hebben. We zullen je nooit ongevraagd bellen en je telefoonnummer wordt net als de rest van je persoonsgegevens na zeven weken definitief gewist. We doen niet aan email marketing en we verzamelen geen email adressen of andere gegevens.

google-site-verification: googledd4d575a760896b8.html

Einde pagina: Auto polijstworkshops aanmelden.

Keer hier terug naar het HOOFDMENU> of door naar de volgende PAGINA>> Polijstworkshops voor vrouwen.