Volvo-S90-zijkant-wit-vrijstaand-remklauwgeel_edited_edited.png
Line separator

LEER ZELF JE AUTO POLIJSTEN 
POLIJSTWORKSHOPS

Laat je auto niet verder achteruit gaan, anders wordt de schade te groot om te herstellen. Leer zelf krassen uit je auto polijsten op onze cursus auto poetsen. Een workshop én praktijktraining auto detailing met je eigen auto. Het kost je slecht 3,5 uur om te leren polijsten en voortaan verwijder je zelf alle krassen uit de lak van je auto(s).

Komende workshops auto polijsten.

IMG-5703.JPG

De beste workshop auto polijsten

Je eigen praktijktraining professioneel auto poetsen en polijsten. Uniek in zijn eenvoud. De snelste, simpelste en meest effectieve manier van polijsten leer je bij ons. Lekker centraal, vlakbij Utrecht. Alleen jij, je auto en je instructeur. Je leert in alle rust zelf polijsten, er is tijd en ruimte voor al je vragen.

Je leert hoe je auto onder de motorkap als nieuw wordt. De ruiten, banden, velgen in topconditie. De lak weer als nieuw, instructie polijsten, machinaal in de wax zetten, krassen en krasjes verwijderen. Geen moeizame theorie maar uitleg tijdens het polijsten. Alles direct zelf doen en uitproberen voor 139 euro. Dat is inclusief de gebruikte poetsmiddelen.

Ook rubbers, plastic, wielen en interieur pak je zelf aan. Het polijsten leer je met de DAP EVO, de nieuwste en veiligste excentrische polijstmachine. Geen voorkennis of materialen nodig en het is voor iedereen goed te doen. Met je zwarte of donkerblauwe auto komen want daarop zie je het resultaat van het polijsten het best.

Polijstworkshops zijn er op zaterdagochtend of op zondagochtend om 9.00 uur. In de zomervakantie kun je zelfs iedere ochtend terecht voor een workshop. In de zomer bij erg warm weer beginnen we al om 8 uur om de grootste hitte voor te zijn want de garage staat op het Zuiden.

LET OP! Busjes en campers passen niet in de garage, de doorrijhoogte is maximaal 1.90 meter.

Passie voor andermans auto

Reinig je met evenveel passie andermans auto, met dezelfde aandacht als bij je eigen auto? Heb je liefde voor auto's en oog voor detail? Wil je auto detailer worden en straks net zo handig met de polijstmachine omgaan als met je eigen auto? We laten je kennismaken met de Rupes Bigfoot, andere pads en compound en alles wat daar bij hoort. Kun je die machine handelen, dan kun je zelf met weinig middelen je eigen detailerruimte inrichten en zelfs de stap naar high-end detailing maken.

Neem je dan de verlengde workshop van 4,5 uur voor het autopoetsbedrijf en we leren je dan ook nog hoe je de binnenkant van een auto echt schoon krijgt met de Tornador of met de extractor. 

Dit zijn de dagen en de weekenden waarop jij en je auto van harte welkom zijn:

Helaas zijn wij genoodzaakt vanwege de gestegen prijzen van materialen en energie de prijzen van de workshop te verhogen. De nieuwe bedragen gelden vanaf 24 juli 2022 voor alle nieuwe aanmeldingen.

zondag 25
september

Niet beschikbaar

zondag 2
oktober

Niet beschikbaar

zaterdag 8
oktober

 

Niet beschikbaar

zondag 9
oktober

Niet beschikbaar

zaterdag 29
oktober

Niet beschikbaar

zondag 16
oktober

Niet beschikbaar

zondag 30
oktober (wintertijd)

Nog beschikbaar

zaterdag 22
oktober

 

Nog beschikbaar

zaterdag 5
november

 

Nog beschikbaar

zondag 6
november

Niet beschikbaar

zaterdag 12
november

Nog beschikbaar

zondag 13
november

 

Nog beschikbaar

Iedere workshop wordt gegeven in Houten (bij Utrecht). De workshops duren 3,5 uur of 4,5 uur en zijn altijd 1-op-1. Alleen jij, je auto en je eigen instructeur. Ruimte en tijd voor al je vragen en je leert perfect polijsten.

Ideale workshops van 145 euro als je graag je eigen auto in 3,5 uur wilt leren kennen en later een machine koopt. Je oefent op motorkap, spatbord en bumper van je auto en polijst thuis je auto verder krasvrij.

Vriend, partner of collega die ook wil leren polijsten? Kies de verlengde workshop van 4.5 uur en leer allebei polijsten voor 184 euro. Of kies voor 225 euro de workshop op maat voor het starten van je poetsbedrijf.

MELD
JE AAN.

Ga je ervoor? In principe kun je voor een workshop polijsten ieder
weekend terecht in Houten (vlakbij Utrecht). Op zaterdag- of zondagochtend om 9.00 uur (of 8.00 uur 's zomers bij warm weer). Clinics zijn op donderdagavond. Heb je v
ragen of wil je direct reserveren? Pak de telefoon en bel me op 06-55 21 0430

Wat wil je doen?

Bedankt voor je aanmelding! We sturen je een bevestiging.

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 30 september 2022.

 

In lijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) bewaren wij je persoonsgegevens niet langer dan nodig. Wij wissen de persoonsgegevens die je aan ons verstrekt na drie weken. Daarna blijven ze nog vier weken op de servers van Microsoft Outlook staan en worden dan definitief gewist. Archiveer s.v.p. direct je documenten. Houd er rekening mee dat een eventuele bevestiging en documenten die we aan jou verstuurd hebben na zeven weken door ons niet meer terug te halen zijn. We vragen je telefoonnummer alleen om je te kunnen bereiken bij eventuele calamiteiten en je via een tekstbericht te laten weten waneer we iets aan je verstuurd hebben. We zullen je nooit ongevraagd bellen en je telefoonnummer wordt net als de rest van je persoonsgegevens na zeven weken definitief gewist. We doen niet aan email marketing en we verzamelen geen email adressen of andere gegevens.

google-site-verification: googledd4d575a760896b8.html

Einde pagina: Auto polijstworkshops aanmelden.

Keer hier terug naar het HOOFDMENU> of door naar de volgende PAGINA>> Polijstworkshops voor vrouwen.