top of page

OVER ONS
ONZE

MISSIE

Wil je ook die mooie resultaten behalen, maar heb je te weinig kennis van het auto polijsten? Profiteer van mijn jarenlange kennis en ervaring als je zelf beter wilt poetsen en gaan polijsten. Lees de website, download de PDF's of volg een workshop. Ik leer je in een paar uur écht professioneel auto polijsten met waardevolle tips en trucs die de kwaliteit en het effect vergroten.

Missie en passie.

Adam polijst de Jaguar.png
Rene en Adam polijsten de motorkap van d
Berny test polijsmiddelen met de Rupes B
Wim-spuit-vuil-weg-onder-motorkap-met-To

Alleen de 1 op 1

instructie werkt. 

Wim op de racefiets bij zijn VW Passat.jpg
Wim voor zijn Audi 80 in Oostenrijk.jpg

Missie en passie? Professioneel auto poetsen en polijsten voor iedereen beschikbaar maken

Voor gewone mensen, ook als je geen enkele ervaring hebt met polijsten. Zodat je net als ik gaat polijsten als een professional, met snelle resultaten zonder overbodig gedoe. Jij kunt ook de mooiste resultaten behalen en de juiste middelen gebruiken. Ben je autoliefhebber en wil je net als wij een mooiere auto? Heb je geen of onvoldoende kennis om met polijsten te beginnen, dan zijn wij degene die je verder helpen. We hebben een groot hart voor auto's, voor alle auto's. En we zijn lekker bezig met poetsen, polijsten, coaten en het uitproberen van nieuwe middelen.

 

We blijven hier ontdekken

We staan open voor nieuwe ervaringen en testen veel. Er komen nog weleens enthousiaste poetsers over de vloer. Dan komt er regelmatig de verrassing als tussen al die poetsmiddelen die we testen ineens weer een geweldig nieuw product zit. Zo ontdek en ontwikkel ik steeds weer nieuwe manieren en een nog betere aanpak. Ik zet het op deze website of gebruik het in een workshop. Daar houd ik me het liefst mee bezig.


Veel autoliefhebbers over de vloer

Effe testen, proberen en bewonderen. Dat is een hele mooie verslaving, steeds weer kijken of het nog beter kan en misschien ook makkelijker. Ik (en wij hier allemaal) zijn verslaafd aan die enorme glans op je auto en dat altijd ‘nieuwe auto gevoel’.

Wij houden van auto's
Ook al is ie 20 jaar oud, altijd een krasstraat-auto geweest of al youngtimer. Wij houden van alle auto’s, van supercar tot luchtgekoeld, bijna nieuw of bijna rijp voor de sloop auto’s.

 

Ik pak elke auto aan

Zo creëer ik steeds weer een topglans en daar voel ik me geweldig energiek bij. Dat fantastische gevoel dat het toch weer lukt om die krassen en krasjes voorgoed weg te polijsten. En dat iedereen dat zelf ook kan dankzij mijn methode is een heel lekker gevoel. Altijd blije mensen hier over de vloer die zonder enige ervaring met polijsten toch zelf een topresultaat behalen op de eigen auto(s).

De ambitie om iedereen te leren polijsten

En dat is de ambitie om de kunst van het professioneel poetsen over te brengen. Het maakt niet uit of je man of vrouw bent. Of je jong of oud bent. Of je een handicap hebt, doof bent of moet leven met lichamelijke beperkingen. Je kunt je eigen auto ook deel voor deel polijsten. Dat is het voordeel van je eigen auto. Morgen staat ie er nog, volgende week ook nog en over zes weken ook nog. Dan kun je rustig de tijd nemen en in je eigen tempo polijsten.

Aandacht voor je houding

Door een versleten rug heb ik al van jongs af beperkingen. Dan weet je nu zeker dat tijdens de workshop het ergonomische aspect een belangrijk onderdeel is. Met een relaxte en ontspannen houding ga je het heel lang volhouden. De meeste van ons zitten of staan de hele dag achter een bureau en dan is het onmogelijk om zonder rugpijn en spierpijn acht uur een auto te polijsten (de polijstmachine weegt al 2,5 kilo). Dan is ‘graded activity’ de oplossing, en de aandacht voor je houding.

 

Voor man en vrouw, oud en jong
In delen polijst iedereen zijn auto(s) naar een topconditie zonder rugpijn of spierpijn. Ja hoor, ook vrouwen kunnen prima overweg met een dual action polijstmachine en hun auto perfect krasvrij polijsten. Misschien met wat minder fysieke kracht in handen en armen maar een willekeurig excentrische polijstmachine doet precies wat jij wilt en laat zich gemakkelijk in alle richtingen sturen.

 

Iedereen kan zijn auto polijsten
Iedereen kan het, ook mindervaliden, mensen die doof zijn, kunstknieën hebben (je moet nog weleens laag aan je auto polijsten) of een kunstarm. Dat weet ik omdat ik ze allemaal heb leren polijsten. 

Alleen jij, je auto en een professional

Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden, als je gebruik maakt van de kennis en kunde die beschikbaar is. Waardevol en makkelijk polijsten voor iedereen begint toch echt bij een nieuw ontwikkelde en makkelijke methode.

Je hebt niets aan een driestappen plan, je hebt niets aan poetsdagen waarbij je met 12 man om een motorkap staat en vijf minuten een polijstmachine in je handen hebt gehad. Het zijn veredelde verkoopshows maar je leert er niet hoe je echt moet polijsten.

Je hebt ook niets aan het met vijf mensen in een hal bezig zijn en steeds moeten kijken naar andermans auto en luisteren naar vermoeiende theorie. Het zijn altijd anderen die de vragen gaan stellen, anderen die de aandacht opeisen en het gaat niet over jouw auto.

Het was me zes jaar geleden al duidelijk

Dat alleen een 1-op-1 instructie werkt. Jij, je auto en de instructeur. Dat gaat leiden tot het juiste resultaat.

Je rijdt na 3,5 uur weer naar huis met een enorme praktijkervaring, want je hebt uren met de geschikte polijstmachine gewerkt.

De machine en de poetsmiddelen heb je uitgebreid leren kennen en je ziet de resultaten op je eigen auto. Het gebeurt onder je eigen handen en je doet het helemaal zelf. Net als straks thuis, als je verder gaat op dezelfde manier zoals geleerd in de workshop. Je hebt in 3,5 uur tien jaar polijstervaring meegekregen. De juiste middelen en aanpak geleerd en je weet precies hoe je moet polijsten, veilig en effectief.

Begin simpel, je eigen autopoets bedrijf

Andermans auto's professioneel polijsten met mijn methode werkt ook perfect. Zo start je simpel je eigen autopoets bedrijf met heel lage kosten. Je hoeft geen vermogen te steken in een enorme hoeveelheid middelen en materialen. Als je 700 euro uitgeeft heb je alles, inclusief een nieuwe polijstmachine. Met de juiste polijsttechniek, kleinverpakkingen en de allerbeste polijstmachine start je simpel je eigen poetsbedrijf. Klein beginnen en toch de mooiste en grootste resultaten behalen op detailersniveau, dat leer je allemaal in de workshop op maat. Je hebt geen voorkennis nodig, geen apparatuur of middelen. Alles ligt hier klaar zodat je zelf kunt testen en ontdekken wat voor jou en je auto het beste werkt. Of ga gewoon zelf aan de slag, neem de kennis op deze site tot je en ga lekker polijsten.

Geen winstdoel, een hobby
Dit is een particuliere site zonder winstdoel. We verkopen zelf geen producten. Deze site is een hobby en een website om je verder te helpen met het definitief verwijderen van autokrassen en zo je auto jarenlang in topconditie te houden. Een verademing tussen al die tegengestelde meningen op het internet en de vele, vele producten die overal worden aangeboden waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. We testen zelf en weten wat wel en wat niet werkt. We zijn hobbyisten en je hoeft hier geen mailadres achter te laten om iets te krijgen. Downloads zijn voor jou als websitebezoeker vrij beschikbaar. We hebben wel het copyright op onze teksten en beelden, maar dat spreekt vanzelf. 

 

Ideaal als je te weinig kennis hebt van polijsten

Handig als je zelf je auto beter wilt poetsen maar niet weet waar te beginnen. Of als je nog te weinig kennis hebt van beter poetsen en polijsten. De middelen die gebruikt worden kun je zelf overal bestellen via Nederlandse webshops.

Ben je, net als ik autoliefhebber?

Heb je na al de auto's die je hebt gehad het gevoel dat er meer in moet zitten? Dat je teveel inspanningen moet verrichten voor een wat mager resultaat. Ben je al veel langer of veel te lang bezig om te zoeken naar een mooier resultaat? Misschien al jaren aan het proberen om je auto in topconditie te krijgen maar bereik je steeds niet het goede resultaat?

Wil je een veel mooiere auto maar wel met een redelijke inspanning? Ga dan zelf polijsten! Je moet ergens beginnen en de liefde voor je auto is een goede start. Wacht niet tot je auto nog verder achteruit gaat bij gebrek aan de juiste aanpak. Verspil geen tijd met middelen die niet of onvoldoende werken en denk niet dat je net zoveel inspanningen moet leveren als de freaks en zoals in de filmpjes op internet. Het kan veel simpeler. Bekijk eens de essentie van het polijsten, onze website geeft je veel inzicht als je de stap wilt maken naar zelf je auto polijsten.

Ga zelf polijsten en er is een einde gekomen aan een lange zoektocht naar meer glans, makkelijker onderhoud en een mooiere auto.

Neem die stap en dan is je huidige auto het begin van een glanzende toekomst. Polijsten is echt niet moeilijk of ingewikkeld en je hebt het snel geleerd. Iedereen kan het. Het polijsten van de lak en ook het professioneel poetsen van de overige delen is een wondermiddel voor je auto zoals je zelf zult ervaren.

 

Nieuwsgierig naar de mooie resultaten van het zelf polijsten?

Neem de tijd. Op deze site (mijn hobbyproject voor de wintermaanden) lees je hoe makkelijk het is en hoe je het polijsten van je auto het beste aanpakt.

Groeten Wim Vos

Eigenaar, publicist en initiatiefnemer

Onze uitdagingen.

Over ons eigen merk.

'Niet omdat het moet, maar omdat het kan'

Als voormalig grafisch vormgever kun je eigenlijk niet om een eigen merk en logo heen. Dit is hem. Een merk met traditie, een missie en een duidelijk doel. Vosjes en familiewapen staan voor onze 10 jaar lange traditie, familienaam en onze waarden. We hebben een lange historie in het polijsten en reconditioneren van onze eigen auto's en onze familieauto’s. Geen auto gaat hier onbeschermd de weg op. Het schild staat symbool voor die bescherming. Ons product (voorlichting, publicaties en workshops) en onze eigen methode maken het simpel. Leer je bij ons polijsten? Dan doen we je een belofte. Zoals je auto er na het polijsten bij staat, zo ziet ie er over 10 jaar nog uit. Gegarandeerd! Dat is de belofte van ons merk. Momenteel ontbreekt het nog aan tijd om het merk te laden met meer publicaties dan deze website. Maar het pensioen komt in zicht en we gaan de komende jaren lekker en rustig aan de slag om deze mooie hobby verder te promoten. Intussen heb ik in juni 2022 wel alvast een begin gemaakt met een klein aantal testpagina's voor 'Het mooiste autonieuws'. Dat zijn de gele toegevoegde blokken die je op de homepage kunt vinden over de Audi A8. Ze verwijzen naar een tweede website waarmee ik je meer wil laten zien over de techniek achter je favoriete auto en merk. Er wordt zoveel versnipperd gecommuniceerd door websites en alle informatie staat dan ook nog door elkaar of bij elkaar, zoals elektrische, goedkope en dure auto's. Ik zet de details van het merk en type auto bij elkaar op een of meerdere webpagina's. Zo krijg je het mooiste autonieuws bij elkaar en de webpagina's zijn eindelijk ook echt interactief, video's, tekst, foto's en technische specificaties staan overzichtelijk bij elkaar. De nieuwe website betekent ook de terugkeer van het merk Redfox Carbase. Want 'Het mooiste autonieuws' leent zich prima voor de terugkeer van ons merk, de kleine vos en het familiewapen. 

Redfox-Carbase-logo-wit-liggend.jpg

Einde pagina: Over ons.

Keer hier terug naar het HOOFDMENU> of door naar de volgende PAGINA>> Wat we doen.

bottom of page