top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWim Vos

Wax voor kunststof en rubbers aan de buitenkant

Bijgewerkt op: 11 feb. 2023

Plastic en rubbers verkleuren snel onder invloed van de zon. De mooiste bescherming daartegen biedt Rubber & Plastic Wax van Infinity wax. Het blijft veel langer zitten dan een trim restorer, drie tot vier weken. Het loopt nooit uit bij regen en wassen. Probeer deze bijzondere wax eens, het resultaat is vele malen beter en duurzamer dan een trim restorer.Anders en beter voor rubbers en plastic


Hij ziet er wat anders uit dan we van een wax gewend zijn. Een gelly wax en zo ruikt hij ook. Plastic & rubber wax is het allermooiste wat je voor je rubbers en plastic delen aan de buitenkant kunt kopen. Het maakt rubbers en plastic weer diep zwart en brengt die geweldig mooie diepe donkere kleur weer terug. Plastic en rubbers verkleuren snel onder invloed van de zon. Daarvoor is een trim restorer het mooiste onderhoudsproduct, maar het regent er snel weer af. En het loopt bij regen en auto wassen als vette streepjes langs de lak en ruiten. Nu kun je door een trim restorer te verwarmen met een föhn het laagje wat duurzamer maken, maar het blijft gevoelig voor waswater en regen. Daar heeft Rubber & Plastic Wax van Infinity wax geen last van. Het blijft veel langer zitten, drie tot vier weken en het loopt nooit uit bij regen en auto wassen. Het is net iets minder diep zwart dan een trim restorer. Maar dat weegt ruimschoots op tegen alle voordelen. Plastic en rubber wax van Infinity wax is in alle opzichten een winnaar.“Daar heeft Rubber & Plastic Wax van Infinity wax geen last van. Het blijft veel langer zitten, drie tot vier weken en loopt nooit uit bij regen en auto wassen.”

Kampioen mooi maken voor trims


Rubber & Plastic Wax is net zo eenvoudig aan te brengen als een zachte wax en geschikt voor alle plastic delen aan de buitenkant van je auto. Het is ook geschikt voor je banden maar daarvoor gebruiken we liever een middel dat in het rubber trekt in plaats van erop te blijven zitten zoals een wax doet. Maar dit is absoluut kampioen beschermen en mooi maken van ongelakte kunststof bumpers, achterruitenwisser, parafaan, stootstrips, ongelakte spiegelkappen en alle raamrubbers. Infinity Wax Rubber & Plastic Wax is makkelijk aan te brengen en makkelijk uit te poetsen. Aanbrengen met een zachte handpad, een half uurtje laten indrogen ('curen') en licht afnemen met een microvezel doek. Alle plastic delen zien er dan weer als nieuw uit.
De fijne structuur komt weer tot leven en alle plastic delen zien er weer als nieuw uit. Door de bescherming tegen uv-licht en de water- en vuilafstotende werking van plastic & rubber wax blijven de trims op je auto vier weken lang als nieuw. We hebben de wax vergeleken met Taint It Black van Dodo Juice. Dat is een vergelijkbaar product en droogt erg mat op. Ze bleven even lang zitten op onze testauto's maar deze Infinity is echt mooier en goedkoper.
Plastic & Rubber Wax is in alle opzichten een winnaar.”

Zet de pot met plastic & Rubber wax nooit in de zon en de pot ook niet op zijn kant. Zoals voor iedere pastewax geldt wordt de wax dan erg dun en het begint vloeibaar te worden. Omdat deze wax wel wat dunner is dan een gemiddelde pastewax loopt het anders de pot uit als een vloeibare substantie.


Wij kochten onze Plastic & Rubber Wax van Infinity Wax bij cleancarstore.nl.

Een pot van 200 ml kost 26 euro plus 7,50 euro verzendkosten. https://www.cleancarstore.nl/product/2216916/rubber-plastic-wax-200ml


589 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page