top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWim Vos

Senza Acqua Piazza Trio, de kleine nieuwe droogdoeken van Monello

Bijgewerkt op: 10 mrt. 2023

'Zonder water' betekent Senza Acqua en dat lukt prima met deze kleine droogdoeken. Groot zijn ze niet, want ze zijn voor de randen tussen, deuren, onder de motorkap en de vele ruimtes rond de achterklep waar altijd water blijft staan na het wassen van je auto. Ze zijn ook niet zo dik en dat maakt ze uitermate geschikt voor al die smalle ruimtes.

Ook voor de velgen gebruiken we deze smalle droogdoeken want in de ruimtes rond de wielbouten blijft altijd water staan en dat krijgen deze doeken er heel makkelijk uit omdat ze niet zo dik zijn als de gemiddelde droogdoek. Je kunt de doeken de eerste keren beter apart wassen want het groene randje laat wel wat groen materiaal los en dat gaat op je doeken zitten. Verder werken deze doeken heel makkelijk en vooral probleemloos, ze nemen erg snel veel water op.

Onze VW Passat variant heeft een heel smalle ruimte bovenaan bij de scharnieren van de achterklep en daar komt bijna geen doek tussen, maar deze Senza Aqua wel.

Ze zijn niet zo groot dus ze raken snel verzadigd. Koop ze daarom als 3-pack, dan kom je geen droogcapaciteit tekort. De Senza Acqua Piazza Trio Drying Towels 45x45cm koop je bij Carclean voor 21 euro en dat is 7 euro per doekje
3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page