top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWim Vos

Nieuw! Ultra soft microvezeldoek lange vezels Monello Pelo Lungo

Een nieuwe superzachte microvezeldoek van Monello is de Pelo Lungo met lange pluche microvezels. Een lekker grote microvezeldoek die door zijn lange vezels uitermate geschikt is voor alle poetsklussen van autolak. Dikke vezels en 65x 45 cm, dat is pas lekker werken.

Dankzij het lekker grote formaat van 65x45 cm en een soortelijk gewicht van 500 gram per vierkante meter heeft deze doek een geweldig absorberend vermogen waarmee je met het grootste gemak wax, sealant of andere poets- en polijstmiddelen van je (grote) auto kunt uitpoetsen. Bovendien is deze superzachte dikke microvezeldoek dankzij de lange ultra zachte microvezels echt ideaal voor gebruik tijdens de laatste detailfases. We hebben er al zoveel middelen mee uitgepoetst en we waarderen het grote formaat. Dat maakt deze doek echt ideaal voor grotere auto's en daar hebben we er meerdere van.

Je kunt er perfect en streeploos wax, sealant, polijstmiddel, vloeistoffen of een detailspray mee uitpoetsen en uitwrijven. Deze doek heeft gelukkig geen zoomrand en dat vinden we de mooiste oplossing want zo zijn ook de zijkanten superzacht. Hij heeft tweezijdig dezelfde zachte vezels en dat is ook de mooiste oplossing. De dikke zachte vezels van de Monello Pelo Lungo zijn dan ook prima geschikt voor hele zachte autolakken die vaak erg gevoelig zijn voor krasjes.

De Monello Pelo Lungo is van het eigen merk van Carclean, Afmetingen 65x45 cm Gewicht 500g/m² prijs 8,99 euro en verkrijgbaar in de winkel en op de website bij Carclean


3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page