top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWim Vos

NIEUW! Zachtste washandschoen met thick microvezel

Bijgewerkt op: 6 mrt. 2023

Dit is de zachtste microvezel washandschoen met korte vezel! Zachter kan het niet. Daar wordt je auto blij van. De washandschoen is eigenlijk een want (wash mitt), net nieuw en van Monello, het eigen merk van Carclean. Het merk is aan een inhaalrace bezig met een reeks nieuwe producten die zich qua kwaliteit met de allerbeste merken kunnen meten. Maar dan voordeliger in aanschaf.

De nieuwe Wash Mitt van Monello is een van de zachtste microvezel washandschoenen die we kennen. Het is eigenlijk een korte vezel maar zo dik dat van 'kort' geen sprake meer is. Als je nu een wash mitt gebruikt met lange microvezels, dan weet je dat dit een echte 'thick' microvezel is. Hij zit eigenlijk tussen kort en lang in. De enorm zachte microvezels zijn enorm goed in water en shampoo vasthouden en het vuil van je auto verdwijnt op veilige wijze in zoveel zachte microvezels. Het lijkt al snel op het hoge absorptievermogen van een washandschoen met lange microvezels. Zoveel mogelijk water en autoshampoo op je auto brengen, dat kan deze washandschoen als de beste. Maar het mooiste zijn de zachtste microvezels die in elkaar gevlochten lijken waardoor het water en shampoo optimaal worden geabsorbeerd.

Het mooiste aan deze washandschoen vinden we de comfortabele pasvorm. In het midden van deze Monello wash mitt, ter hoogte van je middelvinger, is de washandschoen op een heel kort stukje doorgestikt. Hierdoor is de wash mitt heel makkelijk vast te houden tijdens het wassen. Dat stiksel in het midden is ook lekker kort gehouden, niet meer dan nodig. Daardoor kun je de vingers onder het stiksel door, aan het onderste deel van de handschoen nog naar elkaar toe bewegen. Dat geeft maximale bewegingsvrijheid en je hebt de handschoen toch lekker stevig vast. Je komt op deze wijze ook op de moeilijkst bereikbare plaatsen van je auto en de handschoen blijft nooit ergens achter haken.

De wash mitt is in het midden een kort stukje vast gestikt en daardoor kom je makkelijk op moeilijk bereikbare plekken

Met 700 gram/m2 aan microvezels komt je auto niets tekort en glijdt deze washandschoen superzacht over de lak en de rest van je auto voor optimale reiniging en een krasvrije wasbeurt.

Verkrijgbaar bij Carclean en andere Nederlandse webshops zoals Polijstweb.

8 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page