• Wim Vos

Dat is handig! Onze tip voor mooie wielen

Bijgewerkt: 13 feb 2020

Je hebt geen velgenwax nodig. Je voorkomt onnodig in en uitpoetsen en urenlang op de grond zitten als je velgenwax vervangt door een polymeren coating.


Wielen altijd schoon. Remstof krijgt geen kans als je de velgen aan de buitenkant (en als je erbij kunt) aan de binnenkant regelmatig insprayt met een polymeren coating. Dat is twee minuten werk! Remstof krijgt geen kans want de polymeren coating voorkomt dat remstof inbrandt. Je wielen zijn voortaan schoon in twee minuten als je de auto wast.. Remstof kan nu niet meer aan het wiel hechten. Direct schoon in twee (2!) minuten en een TOP bescherming. In-en uitpoetsen gaat in één handeling, je hebt dus geen wachttijd en geen droogtijd. Opbrengen duurt 30 seconden omdat het in een handige spuitbus zit en de bescherming is een maand.

“Polymer Netshield van Sonax creëert een netwerk van organische en anorganische componenten om het lakwerk te beschermen.“

De organische componenten zorgen voor een glad oppervlak, de diepe glans en het enorme pareleffect. Het hecht sterk door en maakt ook een verbinding met de laklaag op lichtmetalen velgen en ook op plastic wieldoppen. De anorganische componenten bouwen een sterke, duurzame verbinding op tussen de organische lagen en zorgen voor een stabiele bescherming. Omdat het uit een spuitbus komt is de hechting altijd wat minder dan wanneer je een laag in- en uitpoetst. Maar door het gemak waarmee je deze Netshield opnieuw aanbrengt is dat geen probleem


Sonax Profiline Polymer Netshield


Het is al jaren op de markt en het wordt tijd dat je het gemak en de bescherming lakbescherming op basis van Hybrid Polymer Technology leert kennen. Het creëert een netwerk van organische en anorganische componenten om het lakwerk te beschermen.

De organische componenten zorgen voor een glad oppervlak, de diepe glans en het enorme pareleffect. Het dringt diep in de lak door en maakt ook een verbinding met de lak. De anorganische componenten bouwen een sterke, duurzame verbinding op tussen de organische lagen en zorgen voor een stabiele bescherming.
5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven