KIES GELIJK DE BESTE
POLIJSTWORKSHOP VOOR JE AUTO

Beste workshop
auto polijsten.

Cursus auto poetsen en polijsten.

Workshop
car detailing.

Auto poets- cursus.

Cursus autokrassen
verwijderen.

Komende workshops auto polijsten.

De beste workshop auto polijsten van Nederland

Je eigen praktijktraining professioneel auto poetsen en polijsten. De snelste, simpelste en meest effectieve manier leer je alleen bij ons. Lekker centraal, vlakbij Utrecht. Alleen jij, je auto en je intructeur. Je leert in alle rust zelf polijsten, tijd en ruimte voor al je vragen. Je werkt direct zelf mee op de beste detailing cursus. Alles zelf doen en uitproberen voor 139 euro. Dat is inclusief de gebruikte poetsmiddelen. Onze workshops auto polijsten staan bij autoliefhebbers goed bekend en onder vele namen. Dit is de beste workshop auto polijsten.

Cursus auto poetsen en polijsten 

Je auto poetsen is meer dan alleen polijsten. Er zijn meer onderdelen die aandacht nodig hebben. Onze workshop is daarom een complete cursus poetsen en polijsten. We leren je om te beginnen hoe jij zelf je auto onder de motorkap als nieuw krijgt. Maar ook hoe je de ruiten, banden, kunststof delen en velgen in topconditie krijgt. Je gaat direct al zelf 3,5 uur praktijkgericht professioneel poetsen en polijsten. De lak wordt onder je eigen handen weer als nieuw. Je krijgt een complete cursus polijsten, machinaal in de wax zetten, autokrassen en krasjes verwijderen.

 

Workshop car detailing

Onze workshop leert je polijsten op detailersniveau. Je hoeft echt niet naar een smart detailing training of academy om je de techniek van het polijsten eigen te maken. Je leert het in alle rust bij ons in 3,5 uur in de praktijk... en op je eigen auto. Zonder andere deelnemers  en zonder andermans auto's om je heen. De perfecte manier waarop je bij ons je auto leert polijsten en de rust waarmee jij je eigen auto thuis nog een dag polijst en de zorgt ervoor dat je hetzelfde resultaat behaalt als professionele auto detailers. Geen moeizame theorie maar uitleg tijdens het polijsten en meer dan twee uur polijsten met de DAP EVO.

 

Auto poetscursus

Het is vooral een praktische auto poetscursus. Je leert het professioneel poetsen van je hele auto, ook de rubbers, het plastic, de wielen en het interieur. Polijsten is het belangrijkste onderdeel en dat leer je alleen met de veilige excentrische polijstmachine. De auto poetscursus kun je zonder voorkennis volgen en je hebt geen eigen materialen nodig  (alles ligt hier klaar voor je). Dan merk je tijdens de workshop zelf wel wat je het beste bevalt en die spullen kun je later zelf via een webshop aanschaffen. Hier geen koppelverkoop. De keuzevrijheid is bij ons enorm.

Cursus autokrassen verwijderen

Je leert tijdens onze workshop professioneel autokrassen verwijderen en weg polijsten. Je auto polijsten is krassen en krasjes weg polijsten en dus is het een echte cursus autokrassen verwijderen. De cursus is heel praktisch zodat je direct resultaat ziet en we laten je ook zien dat je achterlichten en de zwarte gladde raamstijlen tussen de zijramen ook perfect kunt polijsten. De workshop en het werken met de machine is voor iedereen goed te doen. Kom met een zwarte of donkerblauwe auto. Daarop zie je het resultaat van het polijsten het best. Tijdens de workshop is een donkere lak ook praktisch. De poets- en polijstmiddelen drogen op tot een wit waas en dat zie je op lichte kleuren heel slecht.

 

 

Ieder weekend en in de vakanties

Je kunt bij ons ieder weekend terecht voor een workshop auto polijsten. De polijstworkshops zijn altijd op een zaterdagochtend of op een zondagochtend om 9.00 uur. LET OP! In de vakanties kan het zelfs iedere ochtend. In de zomermaanden, bij warm weer beginnen we al om 8.00 uur of 7.30 uur om de hitte voor te zijn want de garage staat op het zuiden. Dan heb je verder ook nog wat aan je mooie zomerdag.

 

Busjes en campers passen helaas niet in de garage, de doorrijhoogte is maximaal 1.90 meter. 

Coronaproof en de deltavariant

De workshop is 1 op 1. Alleen jij, je instructeur en je auto. In een ruime garage, in Houten vlakbij Utrecht. Daarom is het ook makkelijk om veilig te werken en te oefenen, de anderhalve meter afstand is makkelijk haalbaar. Is het voor een uitleg noodzakelijk om dichter bij elkaar te staan dan is het mondkapje nodig. Die liggen hier klaar. Je krijgt vanaf het begin je eigen polijstmachine, polijstpads, poetsmiddelen, nitril handschoenen enz. zodat we niet hoeven uit te wisselen. Veiligheid voor alles, voor jou en voor onze families.

Kijk op de pagina aanmelden voor een auto polijstworkshop voor de weekenden waarop jij en je auto van harte welkom zijn.

Einde pagina: De beste polijstworkshop voor je auto

Keer hier terug naar het HOOFDMENU>

Wim Vos in zijn Volvo V70 .png

Wim Vos, eigenaar, publicist en initiatiefnemer van deze websites. Autoliefhebber, trainer en eigenaar van een Volvo V70, Volkswagen Passat en Volkswagen Golf. Tien jaar ervaring in het poetsen en polijsten en jarenlang gewerkt aan de makkelijkste en beste polijstmethode. Zodat echt iedereen professioneel polijsten kan leren en thuis zelf zijn/haar auto kan polijsten. 

Leer de perfecte polijstmethode van een professional
Ook al heb je nog nooit een auto gepolijst, in drie uur tijd leer je zelf professioneel polijsten. Geen voorkennis nodig. Het professioneel polijsten en detailen van de eigen auto heb ik aan veel mensen geleerd de afgelopen jaren. Lees hun reacties en je weet dat het werkt. Daarbij is mijn methode steeds verder geperfectioneerd. Iedereen kan aan de slag met de door mij ontwikkelde methode en iedere auto gaat er geweldig op vooruit. De workshops zijn afgestemd op particulieren die hun auto beter willen onderhouden, mensen die hun eigen autopoetsbedrijf willen beginnen of mensen met een handicap. Autoclubs, hobbyisten, eigenaren van heel gewone en van heel bijzondere auto's. Meiden van 19 en mannen van 75 jaar. Mijn methode is voor iedereen haalbaar. Je bent nooit te oud of te jong want het polijsten van je auto is makkelijk te leren en leuk. Maakt niet of je auto oud en verwaarloosd is of net nieuw afgeleverd door de dealer.

Profiteer van mijn professionele ervaring
Jij en je auto profiteren van mijn jarenlange ervaring en de kennis van andere professionals die het vak bij mij hebben geleerd. We testen nieuwe middelen en methodes uit en selecteren alleen de middelen die echt iets toevoegen. Meld je aan voor de workshop als je de volgende stap wilt zetten naar professioneel poetsen en polijsten.

Doe je auto de groeten van me en...

'May The Force Be With You'

Groeten Wim Vos

Einde pagina: Kies gelijk de beste polijstworkshop voor je auto

Keer hier terug naar het HOOFDMENU