top of page
Dodge Charger widebody SRT achterkant la
Line separator

DE BESTE AUTO POLIJST-EN POETSMIDDELEN
OP INTERNET
 

Google werkt op basis van een algoritme (PageRank) en bepaalt zo de volgorde van zoekresultaten. Google vergelijkt de informatie die websites weergeven maar weet niet wat de beste middelen zijn. Je krijgt een opsomming van enorme flauwekul als je op zoek gaat naar het beste poets- of polijstmiddel voor je auto. Vreemde lijstjes, gekke samenstellingen, foute adviezen als je zoekt naar de beste wax, shampoo, polijstmachine of beste poetsmiddel voor je auto. Vaak ingegeven door puur commerciële belangen, omdat men op de site zelf deze middelen verkoopt. Een verkeerde aankoop heb je zo gedaan als je niet weet waar je moet beginnen. Eens kijken hoe snel we de  zaken op orde krijgen.

Zoeken op : Beste polijstmiddel auto.

 

De beste polijstmiddelen in een oogopslag

1.        1 - Commandant Scratch Remover M5 | Kras Verwijderaar Auto | Krassen Verwijderen van jouw Auto. ... 

2.        2 - Autosol Metal Polish Polijstpasta 75 ml. ... 

3.        3 - Commandant Super Wax nr. ... 

4.        4 - 3M 51815 Perfect-It Fast Cut Plus Extreme Polijstmiddel. ... 

5.        5 - Triomf Metaalpoets Tube 75ml.

Meer items...

 

Beste Polijstmiddel uit Mrt. 2022 (Top 10) | Bestenu

Pure flauwekul opsomming

Bestenu is een verkoopsite van Bol.com waarop een aantal willekeurige poetsmiddelen bij elkaar gezocht zijn. Verwijst en linkt direct naar de Bol.com website. Geen test, geen foto's of video's van resultaten. Geen auto detailers of auto polijsters aan het woord. Deze opsomming is pure flauwekul. Commandant Super Wax is bovendien geen polijstmiddel maar een was. Commandant is een heel oud middel en je bent beter af met een modern polijstmiddel omdat die veel beter presteren. Ze weten bij Bol.com heel goed dat Google gek is op lijstjes en opsommingen en ook de naam 'Bestenu' is gekozen om in Google bovenaan te komen.

 

Iedere dag aangepast, zo blijf je bovenaan in Google

Ze hebben een nog betere methode om bovenaan in Google te blijven. Als je een dag later zoekt op 'Beste polijstmiddel auto' krijg je dezelfde lijst in een andere volgorde, aangevuld met twee polijstmiddelen. De kopregel 'in een oogopslag' is nu gewijzigd in 'in een makkelijke lijst'. Zo werkt deze verkoopsite van Bol.com met zijn eigen algoritme en zo weten ze bovenaan in de zoekresultaten te blijven. Er is een score toegekend aan de producten die helaas nergens over gaat, er is geen testresultaat of beschrijving waarom dit zo'n goed product is. Wel zie je als je erop klikt dat er wordt doorverwezen naar een partner van Bol.com. Dus alles op deze pagina is gesponsord en als je betaalt aan Bol.com krijg je een betere vermelding. De meeste mensen zullen dit wel herkennen als een nepsite van Bol.com maar het is jammer dat Google hem steeds weer als eerste toont aan mensen die serieus op zoek zijn naar het beste polijstmiddel voor hun auto.

De beste polijstmiddelen in een makkelijke lijst

  1. 1 - Autosol Metal Polish Polijstpasta 75 ml. ... 

  2. 2 - Commandant Super Wax nr. ... 

  3. 3 - 3M 51815 Perfect-It Fast Cut Plus Extreme Polijstmiddel. ... 

  4. 4 - Triomf Metaalpoets Tube 75ml. ... 

  5. 5 - Autosol aluminium polijstpasta. ... 

  6. 6 - Autosol RVS polijstpasta. ... 

  7. 7 - Menzerna One-Step Polish 3in1.

Meer items...

 

Beste Polijstmiddel uit Mrt. 2022 (Top 10) | Bestenu

VW-Passat-varaiant-zijkant-blauw-2015-openingsfoto-vrijstaand2.jpg
Na de advertenties toont Google helaas een lijst met gesponsorde polijstmiddelen en wax al

Zo zien zoekresultaten eruit als je in Google zoekt op 'beste polijstmiddel auto'. Eerst de advertenties en dan als eerste een fakesite van Bol.com met een gesponsord lijstje. Met een score maar zonder testresultaten of een echte test van de middelen.

Mensen vragen ook

Wat is het beste polijstmiddel?

Scholl Concepts, Monello, Menzerna, Gyeon en Rupes polijstmiddelen allemaal erg goede ervaringen mee. Monello, Rupes en Scholl pads ook goede ervaringen mee. Polishing Power, Rupes en Flex machines ook allemaal goed.

15 nov. 2018

Wat is het beste polijstmiddel? | Carclean.com Forum

https://forum.carclean.com › threads › wat-is-het-beste-...

 

      

 

Hoe kan ik het beste mijn auto polijsten?

Begin met een lage stand. Let er tijdens het polijsten op dat de polijstmachine continue in beweging is. Als bepaalde plekken niet goed pakken, kunt u het toerental weer iets verhogen. Stop de polijstmachine en wrijf de polijstpasta goed uit met een droge en schone microvezeldoek en bekijk de glans op uw auto.

Auto Polijsten / Stappenplan of laten doen? | Carglass®

 

 

Welke polijstpasta gebruiken?

 

De middelharde polijstschijf kun je gebruiken met groffe, medium of fijne polijstpasta. Wanneer je kleine krasjes in de lak hebt is het beter om met een medium polijstschijf met groffe pasta te werken voor de eerste stap in het polijstproces.24 nov. 2021

 

 

Polijstschijven: Hoe gebruik je ze correct? - POLIJSTWORKSHOPS.nl

 

 

Wat is de beste polijstpasta?

 

Heavy Cut Compound 400 is echt de parel onder de polijstmiddelen van Menzerna. De combinatie van een sterke compound en een zeer fraaie finish maakt dit product tot één van 's werelds best gewaardeerde polijstmiddelen. Geschikt voor alle moderne lakken inclusief keramische lakken.

 

 

Beste Polijstmiddel uit Mrt. 2022 (Top 10) | Bestenu

 

 

 

Welk polijstmiddel gebruiken?

 

Vaak gebruik je een middelharde pad met een middelhard polijstmiddel of in enkele gevallen kun je ook de grove polijstcompound gebruiken. Gebruik je de middelharde polijstpad als eerste stap voor het verwijderen van lichte waskrassen? Dan kun je vaak het grove of medium polijstmiddel gebruiken.20 aug. 2021

 

 

Welke Polijstpad heb je nodig? - Polijstweb

 

 

Wat is polijstpasta?

 

Deze pasta gebruikt u in combinatie met polijstschijven zoals, flanel, katoen of sisal. De pasta`s zijn geschikt voor verschillende metaal soorten.

 

 

Polijst pasta (broodje / blok) - Polijstweb

https://www.polijstweb.nl › metalen-polijsten › polijstpasta

 

 

Wat is polijstmiddel?

 

Medium- en Heavy cut polijstmiddelen worden gebruikt voor het verwijderen van krassen, oxidatie en grotere swirls. Voor het creëren van de finishing touch gebruik je een fijner polijstmiddel, zoals de Final Finish of de Super Finish.

 

 

Polijstmiddel | Polijstweb

Houd je auto in topconditie met een paar middelen

Alles wat buiten staat heeft onderhoud nodig. Je auto staat dag en nacht buiten, met de hele dag zon en hitte. Maar ook bij -15 graden, sneeuw, regen en vorst. Dat gaat niet lang goed zonder onderhoud, alles aan je auto verdroogt en verkleurd. De lak regelmatig  beschermen met een waxlaag helpt. Een trim-restorer houdt rubbers en plastic mooi. Een coating voor je wielen uit een spuitbus, protectant voor het interieur. Slechts vijf auto poetsmiddelen zorgen ervoor dat je auto niet meer veroudert.

FIAT 124 CABRIO MET LIJNTJES.png

1. Lak voeden met een wax of sealant

Lak is geen dood materiaal. Het rekt en krimpt iets bij grote temperatuurverschillen. Zon (uv-straling) droogt onbeschermde lak uit. Zet je auto om de twee maanden in de wax. Een flexibele waxlaag of een sealant voorkomt dat de lak uitdroogt en wordt aangetast.

2. Wasstraat is de krasstraat
, was met de hand

Borstels of flappen van de wasstraat slijpen krassen in de lak. Door gebruik, buiten staan en rijden ontstaan ook krasjes. Lak wordt daardoor ruw en houdt vuil vast.

 

3. Weg met vogelpoep
, voorkom lakschade

Verwijder vogelpoep direct, geen autolak is lang bestand tegen die zure substantie.

 

4. Autolak heeft meerdere lagen, polijsten

Om de beschermlaag goed op de carrosserie te laten hechten wordt de auto wordt in de fabriek gedompeld en geforceerd gedroogd. Zo ontstaat sinaasappelhuid (‘orange peel’). De grondlaag (primer) beschermt het metaal en zorgt dat kleurlak goed kan hechten. De spuitrobot spuit er tussen de 90 en 150 micron lak op. Eerst de kleurlaag en dan de toplaag (clearcoat), vaak met metallic deeltjes. Uit de toplaag kun je zelf waskrasjes en diepere krassen wegpolijsten als je auto ouder wordt.

bottom of page