Esmee-bij-haar-youngtimer-mercedes-benz-
Line separator

BEN JE VROUW? LEER ZELF JE AUTO POLIJSTEN WORKSHOP LADY'S FIRST

Vrouwen hebben vaak meer oog voor detail, streven naar perfectie en gaan anders met auto's om. Soms heb je als vrouw ook wat minder fysieke kracht in je handen en dan is werken met de 8 mm DAP EVO de fijnste manier om zelf je auto krasvrij te polijsten.  Het maakt niet uit, want zelf je auto polijsten lukt altijd. Je hoeft niet sterk te zijn en je leert het in je eigen tempo op je eigen auto.

Workshop lady's first.

Kim-polijst-koplamp-Alfa-147-bovenaf-aut
Vrouw polijst dorpel Ford Ka.jpg

Als vrouw sta je misschien liever niet tussen de mannen

Dan is onze workshop polijsten wat voor jou. De workshop is altijd één op één, dus alleen jij en je auto. Vrouwen hebben vaak meer oog voor detail, streven naar perfectie en gaan anders met auto's om. Soms heb je als vrouw ook wat minder fysieke kracht in je handen en dan is werken met de 8 mm DAP EVO de fijnste manier om zelf je auto krasvrij te polijsten. We hebben hier meerdere polijstmachines liggen, dus je krijgt altijd de machine waarmee jij probleemloos kunt werken.

We stemmen de workshop af op jouw capaciteiten en maken het op maat voor jouw auto. We maken er per auto en voor iedere persoon een ander programma van zodat je goed getraind en met een goed gevoel naar huis gaat. Als de workshop op jou en je auto afgestemd wordt 

weet je dat je thuis bij bet polijsten en poetsen het beste uit je auto gaat halen. 

Je krijgt na afloop nog een lijst gemaild waarin alles wat je hebt gedaan tijdens de workshop nog eens  stap voor stap staat beschreven. Waarin de techniek wordt uitgelegd, de producten met foto en beschrijving staan en met de hyperlinks voor makkelijk bestellen. Wij verkopen zelf niets dus je weet dat er geen commercieel belang is. Een rustgevend gevoel.

Niet sterk? Toch het betere werk

Denk niet dat je sterk moet zijn voor polijsten want het is makkelijk en schoon werken in je eigen tempo, op je eigen manier. Als vrouw kun je net zo goed en makkelijk polijsten als mannen. Behalve wat kleine aanpassingen is de aanpak tijdens de workshop dan ook hetzelfde en we garanderen je dat je nagels heel blijven :-). Het maakt niet uit wat voor auto je hebt en welke leeftijd. Ben je puber, verleidster, moeder, survivor, powervrouw of oma? Zelf je auto polijsten lukt altijd.

Zelf doen met duidelijke uitleg

Je gaat drieënhalf uur praktijkgericht professioneel poetsen en polijsten. Je leert wat nodig is om de lak van je auto er weer als nieuw uit te laten zien en wat de lakdefecten zijn als je auto tweedehands is gekocht. Je leert het gemak van machinaal in de wax zetten. Dat je voortaan je auto in tien minuten van voor tot achter en van onder tot boven in de wax zet zonder dat er grote inspanning nodig is. Geen moeizame theorie maar uitleg tijdens het polijsten en poetsen waarmee je zelf direct gaat beginnen. Zelf ga je ruim twee uur uitgebreid oefenen met de excentrische polijstmachine en alles zelf uitproberen. Na de workshop ga je dan net zo makkelijk met de polijstmachine om als met je mascara. En... alleen jij en je auto! Neem gerust je vriendin mee of je zus, of je man. Of boek de verlengde workshop en leer allebei polijsten.

Als vrouw kun je zelf ook perfect

polijsten.

Wil je gaan detailen?

Heb je een liefhebbersauto, een bijzondere klassieker of een youngtimer die je extra goed wilt onderhouden of wilt gaan coaten? Neem dan de verlengde workshop van 4,5 uur en we leren je hoe je tot in detail en met extra aandacht je auto kunt detailen.

0.-Lia-en-Hazel-bij-de-Audi-A3.jpg

Het maakt niet uit hoe oud je bent en het maakt niet uit hoe oud je auto is. Een klassieker, een youngtimer of je dagelijkse vervoermiddel. Je polijst ook als vrouw zelf je auto weer in topconditie. De liefde voor je auto is een mooie basis.

Miranda-poetst-polijst-reinigt-randen-va

Reinig je met evenveel passie andermans auto, met dezelfde aandacht als je eigen auto? Heb je liefde voor auto's en oog voor detail? Neem dan de verlengde workshop en we leren je hoe je tot in detail en met extra aandacht kunt detailen.

Vrouw%20poetst%20Fiat%20Punto%20uit%20aa

De beste en leukste workshop auto polijsten van Nederland! 

 

Alleen jij, je auto en je intructeur. Je leert in alle rust zelf polijsten, tijd en ruimte voor al je vragen. Je werkt direct zelf mee. Jauto onder de motorkap als nieuw. De ruiten, banden, velgen in topconditie. Je gaat direct al zelf 3,5 uur praktijkgericht professioneel poetsen en polijsten. De lak weer als nieuw, instructie polijsten, machinaal in de wax zetten, krassen en krasjes verwijderen. Geen moeizame theorie maar uitleg tijdens het polijsten en poetsen waarmee je zelf gelijk al begint. Ruim twee uur oefenen met de DAP EVO excentrische polijstmachine en alles zelf doen en uitproberen voor 139 euro. Dat is inclusief de gebruikte poetsmiddelen. Alleen jij en je auto! Kom met een zwarte of donkerblauwe auto. Daarop zie je het resultaat van het polijsten het best. Workshops zijn altijd zaterdagochtend en zondagochtend om 9.00 uur. Geen voorkennis of materialen nodig  (alles ligt al klaar) en het is voor iedereen goed te doen.

In de zomervakantie is er iedere ochtend plek voor een polijstworkshop. 

LET OP! Busjes en campers passen niet in de garage, de doorrijhoogte is maximaal 1.90 meter. In de zomer bij erg warm weer beginnen we al om 8 uur om de ergste hitte voor te zijn want de garage staat op het Zuiden.

Dit zijn de weekenden waarop jij en je auto van harte welkom zijn:

zondag 25
september

Niet beschikbaar

zondag 2
oktober

Niet beschikbaar

zaterdag 8
oktober

 

Niet beschikbaar

zondag 9
oktober

Niet beschikbaar

zaterdag 29
oktober

Niet beschikbaar

zondag 16
oktober

Niet beschikbaar

zondag 30
oktober (wintertijd)

Nog beschikbaar

zaterdag 22
oktober

 

Nog beschikbaar

zaterdag 5
november

 

Nog beschikbaar

zondag 6
november

Niet beschikbaar

zaterdag 12
november

Nog beschikbaar

zondag 13
november

 

Nog beschikbaar

De workshop auto polijsten Lady's First is in Houten (Utr), duurt 3,5 uur en kost 139 euro. Polijstmachine en instructies afgestemd op wat jij aankunt. Jij, je auto en je instructeur. Ruimte en tijd voor al je vragen.

Ideale workshop voor vrouwen als je graag je auto in 3,5 uur wilt leren kennen en perfect wilt leren polijsten. Je oefent op motorkap, spatbord en bumper van je eigen auto en polijst je auto thuis verder. 

Wil je met een vriendin, zus, partner of collega komen die ook wil leren polijsten? Dan kan de workshop voor vrouwen voor 39 euro met een uur verlengd worden. Je leert dan allebei volledig polijsten.

MELD
JE AAN.

Ga je ervoor? In principe kun je voor een workshop polijsten Lady's First ieder weekend terecht in Houten (vlakbij Utrecht). Op zaterdag- of zondagochtend om 9.00 uur (of 8.00 uur 's zomers bij warm weer). Het kan ook op donderdagavond. Vragen of wil je direct reserveren? Pak de telefoon en bel me op 06-55 21 0430

Wat wil je doen?

Bedankt voor je aanmelding! We sturen je een bevestiging.

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 30 september 2022

 

In lijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) bewaren wij je persoonsgegevens niet langer dan nodig. Wij wissen de persoonsgegevens die je aan ons verstrekt na drie weken. Daarna blijven ze nog vier weken op de servers van Microsoft Outlook staan en worden dan definitief gewist. Archiveer s.v.p. direct je documenten. Houd er rekening mee dat een eventuele bevestiging en documenten die we aan jou verstuurd hebben na zeven weken door ons niet meer terug te halen zijn. We vragen je telefoonnummer alleen om je te kunnen bereiken bij eventuele calamiteiten en je via een tekstbericht te laten weten waneer we iets aan je verstuurd hebben. We zullen je nooit ongevraagd bellen en je telefoonnummer wordt net als de rest van je persoonsgegevens na zeven weken definitief gewist. We doen niet aan email marketing en we verzamelen geen email adressen of andere gegevens.

Einde pagina: Auto polijstworkshops vrouw aanmelden.

Keer hier terug naar het HOOFDMENU> of door naar de volgende PAGINA>> Verslag auto polijstworkshop.